Ruhumdaki eGem..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PajeroCat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 69
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,678
Ynt: Ruhumdaki eGem..

tindersticks' Alıntı:
Carina Lagünü büyük menderes nehrinin binlerce yılda iç egeden söküp getirdiği alüvyonlarla oluşmuş söke ovasının denize teğet geçtiği bölge.... Bir taraftan güzel çamlı milli parkı ve mikele yarım adası diğer taraftan da miletosa kadar dayanıyor bu lagün.... Prieneyi Miletosu denizden kopardığı gibi bafayı da göl yapmış....

söke outletlere gelmeden küçük göbekten sağdaki priene yoluna giderseniz bu eşsiz coğrafyaya ulaşırsınız...
dikkat: her an önünüze pamuk yüklü römörk takmış bir traktör ya da başka dünyadan gelmiş canlılar gibi iri tarım makineleri çıkabilir....

Evet Söke outlere gelmeden önce sağdan Priene tabelası:smiley:
Pamuk yüklü römork ve traktörlerin bazılarının arkasında ışık olmaz..
Cahillik diyelim, belki ışığı vardır ama ampulü kesmiştir ve o çiftçi bunun farkında değildir.
Gece karanlık yolda sürüş yaparken birden karşınıza çıkar bu traktörler ve kaçacak yeriniz veya aniden sollama yapacak
refleksiniz yok ise gerçekten büyük kaza yapabilirsiniz..
Söke ovasının hemen yanındaki yaklaşık 30km. lik düzlük yolda bu tarz kazalar defalarca meydana gelmiş ve çok can almıştır bu yol.
Yaklaşık 4-5 sene önce bu yol genişletilerek çift (gidiş-geliş) otoyol haline getirildi ve bu tip kazalar oldukça azaldı bu sayede..

Aynı zamanda motosiklet kullanan arkadaşlara da bir hatırlatma yapmak isterim..
Taner beyin dile getirdiği traktör kullanan çiftçilere ek olarak bir de arılardan bahsetmek isterim arkadaşlar..
Yaz mevsiminde bu yoldaki arılar o kadar fazla oluyorki sadece motosiklet kullanan arkadaşlar değil,
bu arılardan otomobilinizin ön camı da nasibini alıyor..
Tabiki hiçbirimiz bu arılara çarpmak istemeyiz ama yazın o 35-40 derecenin sıcağında yolculuğumuzun bir an evvel sonlanabilmesi
ve sağ salim bizleri bekleyenlere gidebilmek adına maalesef bu arıları öldürüyoruz..
Ama can güvenliğimiz açısından yolculuklarımız esnasında bu gibi olaylara dikkat etmemiz gerektiği kanaatindeyim..
eGe me ve benimle beraber birşeyler paylaşan siz dostlara sevgi ve hürmetlerimle..

Etiketler

20 yaşından beri neredeyse hiç okumuyor hep geziyorum....
gerçekten gezenin bilebileceğine tüm gönlümle inanıyorum...
gezerken de çekiyorum... hem kafayı hem de gezdiğim yerleri...

ege benim de aşkım....

tindersticks' Alıntı:
20 yaşından beri neredeyse hiç okumuyor hep geziyorum....
gerçekten gezenin bilebileceğine tüm gönlümle inanıyorum...
gezerken de çekiyorum... hem kafayı hem de gezdiğim yerleri...

ege benim de aşkım....

Gezmek, tatmak, aşk ve eGe.....
Shortly eGe...Thats it:smiley:

Merhabalar arkadaşlar,
Gezin görün de 12 haziran 2011 den sonra Çanakkale'den geçiyorken da bir dikkatli olun derim, bilirsiniz ya zaten dünya da biliyor kolay değil "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ"
Nedenmi 12 haziran 2011 çünkü o tarihte yapılan seçimde bizim mahallede muhtarlık seçimi ver ve ben muhtar adayı oldum.
Mahallem Çanakkale - İzmir yoluna kısmen cephe Çanakkale den İzmir istikametinde sağda 18 mart ünüversitesinin eteğinde 960 TOKİ konutları.Mahallemin ismi HAMİDİYE MAHALLESİ, meşhur Hamidiye Alayından gelme bir isim.
Seçimi kazanırisek, sizlerin, dostların yolu bu tarafa düşenleri bekliyor olacağım.
O nedenle bir gözüm ve kulağım iskelede vapurda biri burada muhtarlık ofisinde (seçimi kazanırisek) olacak selam verip ikramımızı almadan geçenler gemiye alınmayacak haberiniz olsun.
İyi gezilerle vede sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar,
Gezin görün de 12 haziran 2011 den sonra Çanakkale'den geçiyorken da bir dikkatli olun derim, bilirsiniz ya zaten dünya da biliyor kolay değil "ÇANAKKALE GEÇİLMEZ"
Nedenmi 12 haziran 2011 çünkü o tarihte yapılan seçimde bizim mahallede muhtarlık seçimi ver ve ben muhtar adayı oldum.
Mahallem Çanakkale - İzmir yoluna kısmen cephe Çanakkale den İzmir istikametinde sağda 18 mart ünüversitesinin eteğinde 960 TOKİ konutları.Mahallemin ismi HAMİDİYE MAHALLESİ, meşhur Hamidiye Alayından gelme bir isim.
Seçimi kazanırisek, sizlerin, dostların yolu bu tarafa düşenleri bekliyor olacağım.
O nedenle bir gözüm ve kulağım iskelede vapurda biri burada muhtarlık ofisinde (seçimi kazanırisek) olacak selam verip ikramımızı almadan geçenler gemiye alınmayacak haberiniz olsun.
seçimi takip edecem şimdiden bol şans

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar,
Haydi hayırlısı diyelim.. :smiley:

Ruhumdaki eGem diye diye, yaza yaza, hissede hissede artık EGEMDEYİM..
izmirde yeni bir hayata başlamış bulunuyorum..
izmirdeki tüm doğa tutkunu ve ruhu eGe de atan arkadaşlarla tanışabilmek dileğiyle..:smiley:

PatrolCat' Alıntı:
izmirdeki tüm doğa tutkunu ve ruhu eGe de atan arkadaşlarla tanışabilmek dileğiyle..:smiley:
İnsanın gönlünde yatan yerde yaşaması kadar mutlu bir şey yoktur sanırım ;bunu çok iyi bilen biri olarak :smiley:
Ben'de 18 yıl Bolu;Bolu diyerek yaşadığım İstanbulu terk etmiştim ;D
Herşeyin gönlünüzce olması dileğimle..

PatrolCat' Alıntı:

Oooo Murat Bey muradına ermiş; gözünüz aydın!... :smiley:

Cavid Sezen

Yeni yaşam yerinizde sağlık huzur ve mutluluk dolu günleri sevdiklerinizle yaşamanız dileğiyle...
Hoşgeldiniz :smiley:

Ruhumdaki eGe aşkını hisseden ve güzel dilekler sunan siz değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimle..
'' Ben senden gitmiştim eGem..Gitmiştim..
Ve sonunda geri döndüm ''..
Hoşbulduk eGem,
Hoşbulduk arkadaşlar..:smiley:

Biraz gecikmiş olarak ben de dünyanın en güzel yerine hoşgeldiniz diyorum.Sevgi ve Saygıyla.Ergun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR