orgasmatron
Zirve
Korando !!!
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba öncelikle benim aracımda yeni bende uzun süre araştırdım ve aldım çok şükür özellikle aksesuarsız offroad yapmamış araçlardan alın derim tavsiyem siyah her zaman favori ve klasiktir ben aldım diyemi acaba ) yeni 2007 çapraz kollu direksiyonlar yerine diğer üst modelleri de takip edin belki maliyeti farklı olabilir tercih sizin ; inşallah umuduna ve dileğine göre aracına kavuşursunArkadaslar ben rubicon meraki konusunda yeniyim ve alabilirsem ucyz bir tane almaya calisacam haliyle 2007 falan olur ve 130.000 km den asagi olmaz diye düşünüyorum. Dikkat et diyeceginiz veya bu aravta kroniktir diyeceginiz bir sorun var mi? Agir masraf cikartirlarmi yani motor, sanziman sorunu olurmu bu km lerde? Birde 177 hp liklerin büyük nir dezavantaji varmi yoksa bekleyip illede 200 hp lik daha yeni bir aracmi almaya uğraşmak gerek acaba? Herkese araclariyla kazasiz belasiz gunler dilerim.
Arkadaslar ben rubicon meraki konusunda yeniyim ve alabilirsem ucyz bir tane almaya calisacam haliyle 2007 falan olur ve 130.000 km den asagi olmaz diye düşünüyorum. Dikkat et diyeceginiz veya bu aravta kroniktir diyeceginiz bir sorun var mi? Agir masraf cikartirlarmi yani motor, sanziman sorunu olurmu bu km lerde? Birde 177 hp liklerin büyük nir dezavantaji varmi yoksa bekleyip illede 200 hp lik daha yeni bir aracmi almaya uğraşmak gerek acaba? Herkese araclariyla kazasiz belasiz gunler dilerim.