RR P38

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Wodahs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,728

Wodahs

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum.Fakat uzun zamandır sizleri takip ediyordum.Bir arkadaşımın Off Road merakı banada bulaştı ve bunun için bir araç almaya karar verdim.Cherokee vb. gibi araçlara baktıktan sonra her ne kadar kötü şöhreti de olsa 1999 model bir p38 aldım.Araç motor şanzuman bakımından gayet iyi durumda.Hiç LPG takılmamış.İçi ise 14 yaşında bir araç temizliğinde...
Şu an kafamda bu aracı off roada hazırlamak var.Fakat bazı sorularda kafamı kurcalıyor.Öncelikle aracı 5'' mi yoksa 3'' mi yükseltmeliyim ve hangi kiti kullanmalıyım?Kaç inç lastik kullanmalıyım?Şu an araçta 30'' Bridgestone A/T lastikler var.Sizce bir süre bunlarla kullanıp aracı tanımak daha mı mantıklı?
Ayrıca 5'' yükseltmede ne gibi sorunlar karşıma çıkar?Aksları değiştirmek gerekir mi?ayna mahruti ister mi?Ayrıca kilit uygululaması bu off road işinin olmazsa olmazımıdır?

Şimdiden Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: RR P38

Wodahs' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar.Siteye yeni üye oldum.Fakat uzun zamandır sizleri takip ediyordum.Bir arkadaşımın Off Road merakı banada bulaştı ve bunun için bir araç almaya karar verdim.Cherokee vb. gibi araçlara baktıktan sonra her ne kadar kötü şöhreti de olsa 1999 model bir p38 aldım.Araç motor şanzuman bakımından gayet iyi durumda.Hiç LPG takılmamış.İçi ise 14 yaşında bir araç temizliğinde...
Şu an kafamda bu aracı off roada hazırlamak var.Fakat bazı sorularda kafamı kurcalıyor.Öncelikle aracı 5'' mi yoksa 3'' mi yükseltmeliyim ve hangi kiti kullanmalıyım?Kaç inç lastik kullanmalıyım?Şu an araçta 30'' Bridgestone A/T lastikler var.Sizce bir süre bunlarla kullanıp aracı tanımak daha mı mantıklı?
Ayrıca 5'' yükseltmede ne gibi sorunlar karşıma çıkar?Aksları değiştirmek gerekir mi?ayna mahruti ister mi?Ayrıca kilit uygululaması bu off road işinin olmazsa olmazımıdır?

Şimdiden Teşekkürler...
aracın hayırlı olsun öncelikle. sonra kötü şöhret derken?? tam olarak anlamadım. forumda The kıng diye aratıp p38 in neler yaptığına bakabilirsin. :smiley:
aracını biraz tanıman ve tam ne istediğini bilerek yapmak en sağlıklısı olur bence. 5" yükseltmede kolları değiştirmen gerekir. 33 den büyük lastik takmayacaksan (bence gerek yok) 2" yükseltme 33" lastik iyi iş görür. yapacağın offroad a göre lastiğini seçersin. (kaya toprak çamur vs.) ama önce vinç ve demir tampon şart. kilit kısmıda yine yapacağın offroad a bağlı.
Saygılar.

Ynt: Rr P38

Teşekkürler.kötü Şöhretten Kastım Fazla Elektronik Donanım Nedeniyle Off Road İçin Uygun Olmadığı Görüşünde Çoğu İnsan.aracı Almamda İlham Kaynağı Zaten The King Oldu.sanırım Yavaş Yavaş İlerlemede Yarar Var Donanım Konusunda.3'' Yükseltme Sizinde Dediğiniz Gibi İşimi Görecek Az Masrafla.kilitleride Arazide Tecrübeden Sonra Alırız Artık.tekrar Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR