royal motorstan satılık toyotalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,907
Ynt: royal motorstan satılık toyotalar

mstdgbkn' Alıntı:
yahu sabahtan beri yorumlarınızı okuyup gülüyorum. siz benim bu araçların satıcısı olduğumu mu sandınız ? araçlarla hiç alakam yok. sadece bir galeride bu kadar toyota dikkatimi çekti ve paylaşmak istedim. fiyatı hakkında da bir yorum yapmadım. fiyatlarını da bilmiyorum zaten. ama belli ki eski laflarımı hatırlayıp bana tavır alan arkadaşlar filan hepsi bir şeyler karalamış. neyse canınız sağolsun ne diyelim.
Yok yahu ben sizin bu araçlarla alakanız olmadığını biliyorum, mesajlarınızı forumdan takip ettiğim kadarıyla...Ama açıklama olmadığı için başkaları öyle sanmış olabilir tabi...

Etiketler

altay41' Alıntı:
umut pazarlikla filan yorulma 2 bin benden sen 45 i hazirla ;D ;D kacmaz bunlar,uzulursun sonra
altan abi benim araca ne yazsam acaba iyi para ediyo satmayı düşünüyorum ;D ;D

Arkadaşlar elinizi çabuk tutun, arabaların 4 tanesi satılmış. Diğer kalanlar da dolardaki artıştan ötürü iyi birer yatırım haline gelmiş. (Fiyat dolar ya o bakımdan şeyettim) Bir an önce kapıp kenara koymakta fayda var....

Bir tanesini rezerv ettirsem mi aceba.. ;D ;D ;D ;D

gerçi lj70 im var ama...olsun... :D

Aralarında toyotanın özel ve nadir araçları mesela hj61, vx70 3.0 gibi modeller olsa anlarım ama bu araçlar fabrikadan çıktığı gibi duruyor bile olsa dünyanın hiçbir yerinde o paraya satılmaz. tabiki piyasanın üstü olucaklar bakımlarından dolayı. ama o paralar ı ıh.

Adı üstünde "royal motors". Şirketine böyle bir isim koyan adam aslında "geleni geçeni tokatlarım" diye bir tabela asmıştır, anlayana.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.