Roofrack tasarım için yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,526

selimsani

Zirve
Yer
istanbul
Arkadaşlar vitaram için bir roofrack yapacağız kısmetse, tasarımı biraz değişik olsun, sis farlarım her zaman açıkta kalmasın diye düşünerek birşeyler yaptım, yorumlarınızla biraz daha şekillendirmek, ortaya güzel birşeyler çıkartıp yaptırmak istiyorum... Görüş ve önerilerinizi bekliyorum...

tavan sepeti.jpg

tavan sepeti1.jpg

tavan sepeti2.jpg

Etiketler

Ynt: Roofrack tasarım için yardım...

Arkadaşlarımızın yardım ve önerileriyle biraz şekillendirdik tavan sepetimizi, son halinin resimlerini de ekliyorum... Önerilerinize devam etmeniz dileğiyle... Biraz daha güzelleştirmek lazım...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

ikinci cızım daha şık görünüyor sıs leri gizlemekte ayrı bi güzellik olmuş yolda cevırmede sorun olmaması ve ruzgar katsayısı nı duşurmek için ;) arac hareket etdıgın de kendılıgınden acıılıp ses yapmasın ?

DR.ÖZHAN' Alıntı:
ikinci cızım daha şık görünüyor sıs leri gizlemekte ayrı bi güzellik olmuş yolda cevırmede sorun olmaması ve ruzgar katsayısı nı duşurmek için ;) arac hareket etdıgın de kendılıgınden acıılıp ses yapmasın ?

Alt kısmına ince plastik çıtalarla sesi önlemeyi düşündük, açılmaması için de kaput mandalı tarzı birşeyler ekleyeceğiz... Onlar daha araştırma aşamasında şık ve güvenli olması için...

kuvetlı mıknatıslarda kullanılabılır nerden temın edılecek? bıtınce güzell olcaktır emıım . :smiley:

Farları kapatmak güzel bir fikir ancak ben sis farlarının bizim araçlarımızın ruhunu yansıttığını düşünüyorum onun için kapatmak yerine bence daha da ortaya çıkarmak lazım :D

Yine siteden bir arkadaşımızla beraber kendi imkanlarımızla yapacağız inşallah, o yüzden biraz kaba ama yine de şık olmasını istiyoruz... Sis farları kapatmak fikri iki yerden doğdu, birincisi elimizdeki sisler büyük ve kapaksız, polisler sorun çıkartır diye... İkincisi aracımız otoparkta durmuyor, önünü kapatıp bir kilit sistemi yapabilirsek aşırmayı düşünen olursa en azından uğraşmaya değmez bulup ellemez belki ümidi ;D

merhaba, calışmanız gercekten guzel, 1. resım kosegen demır hatları nedenı ıle bıraz basıt gıbı gorunuyor, dıger cızımde bıraz yuvarlatılmıs gıbı gorundugu ıcın daha hoş durmus, sıs farının kapagı yolculuk esnasında ses yapabılır , yapılmasa daha sıkı stabıl olur dıye dusunuyorum bırde agırlık nekadar az olursa okadar ıyı olur performans acısından,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR