Romanya Malı ARO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,498
Ynt: Romanya Malı ARO

arkadaşlar aro nun rot kollarına ıhtıyacım var yardımcı olabılırsenız cok sevınırım

Etiketler

vay be ARO denince epey bilgi geldi her katkıda bulunan a teşekürler.

ARO ile ilgili dokümantasyon ve bilgiye ulaşabileceğiniz şöyle bir site buldum. Meraklılarına :smiley:
http://aromuseum.ucoz.com/

Babam bu sene nasipse Romanya'ya öğretmen olarak gidecek...Burda 4x4 bindiği için arabada yapamıyor, orada da kendine bi 4x4 alacaktı zaten, bu resimleri gösterdim beğendi...yüksek modelleri varsa 1997-2004 falan onlardan alabilir, eğer alırsa size ayrıntılı bilgi veririm, almasa bile orada bulunacağı için fiyat listesi getirebilirim :smiley: Ağustos'a kadar sabır... :smiley:

Mercedes G görünümlü Aro 240 :smiley:
33988_1502749134871_1418492679_1409549_3093858_n.jpg

33988_1502749174872_1418492679_1409550_4618797_n.jpg

Ynt: Romanya Malı Aro

Merhaba sevgili Gezenbilir Dostlarım,beş ay önce izmirdenbir yakın aile dostumuzdan kullanmadığı 1976 model ARO 240 Tek kabin 4x4 kamyonet görünümlü aracı proje için aldım,motor gayet iyi durumda,devirdaim sıkıntılıydı hallettim,frenler uğraştıracak,boya kaporta elektrik sırayla gidecek,ben Muğla'da ikamet ediyorum sanayimiz sıkıntılı uğraşacak kimse yok,parça sıkıntım mutlaka olacak yardımlarınızı ve fikirlerinizi benden esirgemeyin Haşmet GEZİCİ 0 532 351 91 88

Ipone Resimler 156.JPG

Ynt: Romanya Malı Aro

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=196273

Hayırlı olsun,üstteki linkte bazı teknik bilgiler mevcut.
Daha önce bahsi geçen Aro modellerine göre kolay ve zor yanları var.

Jantları sanırım 16 inch,yani lastik jant olayı kolaylaşmış oluyor.
Motoru ise Renault 12 ile apayrı bir model,burasıda zorlaşmış olabilir.
Belki o da kolaydır,bildik bir modelle birebir tutuyordur.

İnternet en büyük destekçiniz olacak bence Haşmet bey kardeşim.
İyi günlerde kullanın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR