Romantische Straße Rotasında 2012

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ebru Yetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,329
Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012

fsirin' Alıntı:
Ebru Hanım, Mustafa Bey, ellerinize sağlık.
Rehber niteliğinde, ayrıntılı bir gezi yazısı oldu, çok teşekkür ediyoruz.

Aşağıdaki iki başlıkta bir eklenti veya ilave edecekleriniz varmı? :

Bu iki başlığı bilerek boş bıraktım yazı bütünlüğü devam etsin diye bugün içini dolduracağım.
Sizinde katkılarınız için ayrıca teşekkür ederim...

Etiketler

Sevgili Levent abi bu uzun gezi yazı dizimiz boyunca verdiğin moral desteğini hiç unutmayacağız.Sağol varol.....

Bilgisayarımda yolda olanlarla ilgili bir klasörüm var bu sene sizde yazılarınızla bu klasöre dahil oldunuz,yaptığınız pdf dosyaları dvd ye kaydedip arşivime attım yıllarca silinmeyecek kaynak bir eser yarattınız.Bunu yaparken yalnızca paylaşım yapan arkadaşların yaşadığı zorluklara fazlasıyla maruz kaldınız ama son sayfasına kadar yılmadan bıkmadan bizle paylaştınız bunun için çok teşekkür ederiz.Nicelerini bu şekilde sizi seven dostlarla paylaşırsınız.

Sevgili arkadaşım Bülent:Yazı boyunca yaptığın yorumlar ve verdiğin katkılar,moral desteğin için ayrıca teşşekkür ederim çok sağolasın....

fsirin' Alıntı:
Ne güzel bir buluşma olmuş.

Gezenbilir'e hoşgeldiniz "kuzeyinoglu".
hoş bulduk gezi notlarını okumaktan yazmaya vaktim olmuyor aslında cevap yazayım diyorum ama , gezi raporlarını okudukça daha derinlere dalıyorum . ne güzel bir duygudur bu aynı yerde olupta soluduğumuz hayatı aynı algılamak ve aynı keyfi almak. güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle

mustafa bey benim içinde güzel ve hoş bir süprizdi telefon etmeniz. hemen aklıma venedikte bir akşamı paylaşmamız geldi o anı sanki tekrar yaşadım. fırsattan istifade bende birkaç resim paylaştım. en yakın zamanda görüşürüz umarım. karavan merağım hala devam ediyor ama yinede motor bizim tercihimiz heryere girebiliyoruz ve park sorunu olmuyo . hele kamp yerlerine girerken karavanı sürtüp birilerinden fırça yemiyoruz havalar güzelleşir güzelleşmez adadayım

Ben motor aldığımızda, onda da fırça atmak için bir bahane bulabilirim ;D ;D ;D ;D ;D
Ailece motorla gezen bir aleyi görüp mukayese yapmak lazım diye düşünüyorum .Kavala'daki aile böyleydi ama hem karavan hem motorları ile tatile çıkmışlardı .
Bizde bu yıl motor için ehliyeti almayı düşünüyoruz .Bir iki aya sonuçlanır sanırım .
Sizleri burada ağırlamaktan mutlu olacağız .Bahar aylarımız güzel olmakla birlikte her vakit kapımız açık .
Vesile ile yeni yılda geziseverlere gönüllerince geziler yapmayı Allah nasip etsin diyorum .Sağlıkla huzurla ,keyifle inşallah ..

Ebru ve Mustafa YETİM çifti, yaptığınız yolculuğu en ince detayına kadar hem fotoğraf hem de film yoluyla bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

abolgi' Alıntı:
Ebru ve Mustafa YETİM çifti, yaptığınız yolculuğu en ince detayına kadar hem fotoğraf hem de film yoluyla bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Bizde teşekkürlerimizi gönderiyoruz Ahmet bey sağolun....

Yazı dizimiz boyunca yorum yaparak ve izleyerek verdiğiniz destek için bizden de teşekkürler olsun Ahmet bey ....

Mustafa bey motor sevdası bende de var, ama 19 yaşında bir oğlunuz varsa o sizden önce öne atlayıp "ben motor istiyorum" diyor! O zaman "acaba yaptığım yanlış mı?" sorusuna takılıyorsunuz
Sizin de hızla büyüyen 2 oğlunuz var ve evdeki motosikletin sizden önce sahibi onlar olacak

Teşekkürler Yetim ailesi elleriniz dert görmesin kardeşim..

Haşmet bey:aslında kafamdaki en büyük şüpheyi biraz daha deşmiş oldunuz.Acaba motor alırsam çocuklar ilerki yaşlarda buna binmek isteyecek bir kaza yaparlar ise vb sorular...

TUGAY58' Alıntı:
Teşekkürler Yetim ailesi elleriniz dert görmesin kardeşim..

Sevgili Tunay abla ve Tugay abi:yaklaşık altı ay süren gezi yazımız boyunca hemen hemen her hafta bir paylaşımda bulunarak bizi motive ettiniz.Ebru ve ben sizlere çok teşekkür ediyoruz.Kayseri'ye selamlar sevgiler gönderiyoruz....