Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 4 Haz 2010 #65 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi deredere53' Alıntı: RİZE . ARDEŞEN arkadaşlar rizeli olan veya bir tarafından rizeli olan rizeye hepinizi bekliyoruz ruba doğa sporları Genişletmek için tıkla ... RUBA nedemek????
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi deredere53' Alıntı: RİZE . ARDEŞEN arkadaşlar rizeli olan veya bir tarafından rizeli olan rizeye hepinizi bekliyoruz ruba doğa sporları Genişletmek için tıkla ... RUBA nedemek????
evedilaz cj hayatdır Mesajlar 2,933 Tepkime Puanı 8 Yer büyükçekmece / ist 4 Haz 2010 #66 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi mito sanırım uçurum, koma gibi bi anlamı vardı
Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 4 Haz 2010 #67 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Lazcamı şimdi bu deniz abi?
evedilaz cj hayatdır Mesajlar 2,933 Tepkime Puanı 8 Yer büyükçekmece / ist 4 Haz 2010 #68 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi evet ruba lazca. çeviri sözlükleri var aratsana mito geyet net çeviri yapıyo bilgine lazca tr , tr lazca
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi evet ruba lazca. çeviri sözlükleri var aratsana mito geyet net çeviri yapıyo bilgine lazca tr , tr lazca
Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 4 Haz 2010 #69 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Abi ben bunu ilk defa duydum dur babama sorayım benim çevirim o
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Abi ben bunu ilk defa duydum dur babama sorayım benim çevirim o
evedilaz cj hayatdır Mesajlar 2,933 Tepkime Puanı 8 Yer büyükçekmece / ist 4 Haz 2010 #70 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi http://www.lazuri.com/lazuri_ceviri/index.php gönül rahatlıgıyla çevir kardeş
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi http://www.lazuri.com/lazuri_ceviri/index.php gönül rahatlıgıyla çevir kardeş
Karadeniz Otoyolu Kamp II Mesajlar 394 Tepkime Puanı 0 Yer Rize Web www.xudisa.com 5 Haz 2010 #71 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Sadece Rizelilerin Sitesi www.rizeliyiz.biz
RedlinE Land CRUISER VX 80 HDJ-1 Mesajlar 3,141 Tepkime Puanı 1 Yer İstanbul 6 Haz 2010 #72 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi bu kadar adamiz bi toplanamadik ya mithat kardeş olmadi hafta içi bir akşam toplanalimmi cay içer geyik yapariz hıç olmadi
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi bu kadar adamiz bi toplanamadik ya mithat kardeş olmadi hafta içi bir akşam toplanalimmi cay içer geyik yapariz hıç olmadi
Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 7 Haz 2010 #73 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Herzaman toplanabiliriz sorun yok
hornblower Ana Kamp Mesajlar 33 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 22 Haz 2010 #74 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi huzzamfasli' Alıntı: merhaba rize gurubu ;bu yayla şenlikleri hangi tarihlerde yapılıyor bilgi verebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... tam olarak tarihinin belli olmadıgını sanıyorum ama temmuz-agustos arası zamanlarda yapıyolar ,ben gittiğimde oyleydi.
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi huzzamfasli' Alıntı: merhaba rize gurubu ;bu yayla şenlikleri hangi tarihlerde yapılıyor bilgi verebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla ... tam olarak tarihinin belli olmadıgını sanıyorum ama temmuz-agustos arası zamanlarda yapıyolar ,ben gittiğimde oyleydi.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 30 Eyl 2010 #75 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Sakarya Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü 2.Anadolu Offroad ve Doğa Sporları Şenlikleri Yer: Sakarya-Pamukova-Ercova Yaylası Tarih: 30 Ekim 2010 Cumartesi - 31 Ekim 2010 Pazar İletişim: Şener Özkan:0 532 236 60 33 - Şemsettin Erdoğan: 0 532 476 12 30 Tüm Offroad ve Doğa Sporları severleri bekliyoruz,birlikte olmak dileğiyle.... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62127.0;topicseen www.sosder.net
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Sakarya Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü 2.Anadolu Offroad ve Doğa Sporları Şenlikleri Yer: Sakarya-Pamukova-Ercova Yaylası Tarih: 30 Ekim 2010 Cumartesi - 31 Ekim 2010 Pazar İletişim: Şener Özkan:0 532 236 60 33 - Şemsettin Erdoğan: 0 532 476 12 30 Tüm Offroad ve Doğa Sporları severleri bekliyoruz,birlikte olmak dileğiyle.... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62127.0;topicseen www.sosder.net
S stormwinder Ana Kamp Mesajlar 50 Tepkime Puanı 0 15 Eki 2010 #76 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi rize ardeşen
albay53 Kamp II Mesajlar 283 Tepkime Puanı 2 Yaş 58 Yer İstanbul 15 Eki 2010 #77 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi HEMŞİN HEMŞİN
Karadeniz Otoyolu Kamp II Mesajlar 394 Tepkime Puanı 0 Yer Rize Web www.xudisa.com 9 Kas 2010 #78 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar yöremizde mevsim itibariyle pek çok Kara Çaylak görülüyor. Fotoğrafçılıkla ilgilenen arkadaşlara duyurulur...
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Arkadaşlar yöremizde mevsim itibariyle pek çok Kara Çaylak görülüyor. Fotoğrafçılıkla ilgilenen arkadaşlara duyurulur...
albay53 Kamp II Mesajlar 283 Tepkime Puanı 2 Yaş 58 Yer İstanbul 9 Kas 2010 #79 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi ???
maresal 2015 Ford Kuga 1.5 Ecoboost Selective Awd Mesajlar 500 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 14 Ocak 2011 #80 Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Mehmet Çataklı ...rize/çayeli yeni üye oldum henüz bir 4x4 alamadık ama araştırmaktayım.bütün rizelilere ve gezenbilir ailesine selamlar...
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi Mehmet Çataklı ...rize/çayeli yeni üye oldum henüz bir 4x4 alamadık ama araştırmaktayım.bütün rizelilere ve gezenbilir ailesine selamlar...