evedilaz
cj hayatdır
Ynt: Rize Grubu Serbest Muhabbet Köşesi
bu arada bu yaz bu rotayı ben l200 le gezdim hemde daglardan yoldan bile deyil del 10 günde
i dediler nana hep kirayisun arabayi uşak dedi her gören varsınlar dedinler akilli olup dünyanın kahrını çekecegine deli olalım dünya bizim kahrımızı çeksin
mito korayıda alalım saglam bi sponsorla istanbuldan bi rize çıkarması yapalım bu yaz ikizdereden anzer anzerden ovit ordan ispir erzurum palandöken dönüş artvin üzerinden hopa ordan bi gürcistana dalarız nede olsa komşiiiii memleket batumdan geri sahilden kıyıykıyı trabzon anlatması nakadar güzel ama dimi tek sorun bi akartakıt firması bulalım sponsor hayata geçirmek gerekMithatcan' Alıntı:bende bi işaret koyayım konuya;
Rize- PAZAR'lıyım ve bir PAZAR aşığıyım memleketimi çok severim.. 15 gün oldu istanbula gelelim ama 1 aya kalmaz tekrar gitmeyi düşünüyorum..
PAZAR'a bu son gidişimde AYDER ÇAMLIHEMŞİN yaylarında özellikle offroad amaçlı geziler yaptım. Ve o taraflarda bu konu ile ilgilenen kimsenin olmadığı kanısına vardım..
Burdan bütün rizeli hemşerlerime seslenmek istiyorum... 1 aya kadar tekrar PAZAR'da olacağım orada 1tane cj ve 1 tane zj aracımız var.. 2 araç gezmek artık zevkli olmuyor.. orada bize eşlik edecek yeni dostlara arkadaşlara muhabbeti bol güler yüzlü insanlara ihtiyacımız var açıkçası....
Merakım; acaba RİZE tarafına offroad amaçlı bi gezi düzenlemelimiyiz?????
bu arada bu yaz bu rotayı ben l200 le gezdim hemde daglardan yoldan bile deyil del 10 günde
i dediler nana hep kirayisun arabayi uşak dedi her gören varsınlar dedinler akilli olup dünyanın kahrını çekecegine deli olalım dünya bizim kahrımızı çeksin