ınsallah bu sene gıdersınız esra hanım ınanın yaylalara cıkınca coooooooook bol fotograflar cekeceksınız ve tabıatı gorup 2 gun daha kalayım dıyeceksınız
eftaLYa' Alıntı:
kayıp ötesi valla. ama birazda kısmet durumu. ne zaman bu yaz gidiyorum desem birşey çıktı..
biz hacıogullarındanız asıl soyadımız odur ama sonra yarımız hacıoglu yarımız yıldırım oldu,cayelinde toptancı var cay seker yag sıvı ayg bilumum seyler satar muhtar vahit yıldırım bizim amca cocuklarıdır..
Rize- PAZAR'lıyım ve bir PAZAR aşığıyım memleketimi çok severim.. 15 gün oldu istanbula gelelim ama 1 aya kalmaz tekrar gitmeyi düşünüyorum..
PAZAR'a bu son gidişimde AYDER ÇAMLIHEMŞİN yaylarında özellikle offroad amaçlı geziler yaptım. Ve o taraflarda bu konu ile ilgilenen kimsenin olmadığı kanısına vardım..
Burdan bütün rizeli hemşerlerime seslenmek istiyorum... 1 aya kadar tekrar PAZAR'da olacağım orada 1tane cj ve 1 tane zj aracımız var.. 2 araç gezmek artık zevkli olmuyor.. orada bize eşlik edecek yeni dostlara arkadaşlara muhabbeti bol güler yüzlü insanlara ihtiyacımız var açıkçası....
Merakım; acaba RİZE tarafına offroad amaçlı bi gezi düzenlemelimiyiz?????
Mithatcan herkesin gönlünde karadeniz yaylaları yatıyor ama herkes fırsat bulamıyor. Bende önümüzdeki yaz bir fırsatını bulabilirmiyim acaba düşüncesi içerisindeyim atalarımın memleketini (Rizeyi) mutlaka ziyaret etmem gerekiyor.
Mithatcan herkesin gönlünde karadeniz yaylaları yatıyor ama herkes fırsat bulamıyor. Bende önümüzdeki yaz bir fırsatını bulabilirmiyim acaba düşüncesi içerisindeyim atalarımın memleketini (Rizeyi) mutlaka ziyaret etmem gerekiyor.