Rezillik :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan patpat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,451

patpat

Ana Kamp
Yer
ankara
ıste o an camurda saplandım termostad arıza yapınca son anda fark ettım oyle bı duman cıktı kı arac yandı sandım:smiley:))

hhhhh.jpg

Etiketler

Ynt: Rezillik :smiley:

okuduysan hocam ben bı anormallık arayın demedım kı :smiley: sadece basıma gelen olayı paylasayım dedım camura saplanmak sorun degıl de termostad arızası da aynı anda gelmesı gunumu berbat etmıstı sadece ....

abı resımler harıka ama muhafazanın durumuna uzuldum sanırım frontera ofroadı sevmıyo;)

hararet problemi yaşandığında, fan müşürüne köprü yapacak şekilde kablo bağlayıp fanı sürekli hale getirip en yakın tamirciye gidebilirsiniz. ben öyle yapmıştım.

frontera off roadı seviyor aslında... murat'ın aracı hala dinç ve her an hazır.

bızım fronti ile cesaret edip arazıye sokamıyoruz eşim cocuk lar eglensın dıye 3 5 kaldırım a cıkıp ınıyor önümüzün acık oldugu yerlere gırıp cıkıyor yok sa bıraakırz araz ıe yakmaya da gelmezler :smiley: kalırız dag basın da cok camur bızım arabaya yaramıyor tam denemedık ama oyledır umarım yoksa kullananlara verıp denetmek lazım calısırmı arazıde calısmaz mı

Ynt: rezillik..:smiley:

tugba_kucuk_altunergil' Alıntı:
bızım fronti ile cesaret edip arazıye sokamıyoruz eşim cocuk lar eglensın dıye 3 5 kaldırım a cıkıp ınıyor önümüzün acık oldugu yerlere gırıp cıkıyor yok sa bıraakırz araz ıe yakmaya da gelmezler :smiley: kalırız dag basın da cok camur bızım arabaya yaramıyor tam denemedık ama oyledır umarım yoksa kullananlara verıp denetmek lazım calısırmı arazıde calısmaz mı

Merhaba

Doğru lastik ile frontera yolda birakmaz,bence çamurlayın fronterayı kendini bulsun.

Benim bu güne kadar bu forumlardan okuyup anladığım kadarı ile frontera'nın termostatını zaten bozulmadan önce her ihtimale karşı değiştirmek gerekiyor, yoksa beklenmedik süprizlere sebep olabiliyor. Olayın offroadla ya da çamurla pek bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR