Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinan_y Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,696
Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012)

Taner Bey aracın boyasını Sacit usta yaptı sağolsun çok güzel oldu, Güle güle araç arkadaşımın ben sadece görselleri yayınlıyorum haftaya gezimiz olur mu bilemiyorum Cumartesi günü kararlaştırıyoruz olursa haberleşiriz tabiki..
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hep birlikte güzel organizasyonlar düzenleyerek keyifli vakit geçirmek dileğiyle..

Etiketler
Ynt: Revizyon Sonrası Belgrad Ormanı ve Çiftalan'da Hilux'ü zorladık (22 Ocak 2012)

Guzel dilekleri icin herkese tesekkurler bu gun OHROAD grubu ile tanisip belgratda gezme sansinmiz oldu cok keyifli bir gezi idi katilan tum arkadaslarima tesekkur ediyorum sanirim Nurullah en kisa zaman da gorselleri burdan sizlerle paylasir sizlerde keyif alirsiziniz saygilar

transalp55' Alıntı:
Selamlar,arabanız hayırlı olsun,aracın kaportasını Sacit mi yaptı,eğer o yaptıysa aracınızı yakından gördüm.Herhaliyle güzel iş çıkmış.Güle güle kullanın.
Güzelde bir parkur yapmışsınız,o taraflarda olacağınızı bildirseydiniz,bende katılmak isterdim,2 araç olunca ancak gerçekçi bir test yapılabiliyor.Haftaya çıkma düşünceniz olursa haberleşelim.Selamlar
Taner Bulut

Evet sagolsun sacit ugrasti bu gun ve dun agir geziler yaptim kendim ve aracim adina yarin esimi ve kizimi alip ciftalan tarafinda hafif bir gezinti planliyorum ogle gibi eger oralarda olursaniz gorusebiliriz sanirim

Aracınız güzel olmuş güzel günlerde kullanmanız dileklerimle hayırlı olsun.

Bu gunku belgrat gezimiz den birkac kare

IMG_0815.JPG

IMG_0816.JPG

IMG_0819.JPG

Hocam biz yarın Kemerburgaz da olacağız, oralarda olursanız görüşürüz inşallah...

selimsani' Alıntı:
Hocam biz yarın Kemerburgaz da olacağız, oralarda olursanız görüşürüz inşallah...

bulusma yeriniz neresi saat kacta bilgi verirmisin

Hanimla kizimla gezinti yapicam dedim senin mesajinla icim kipirdadi bak simdi ;D ;D

Saat 10:00 da Kemerin yanında buluşuyoruz, bir açık büfe kahvaltı faslımız olacak, sonrasında araziye çıkıyoruz, belli bir rotamız yok neresi hoşumuza giderse girecez bakalım...

Bizim hatunlar keki böreği hazırlıyo, alın aileyi de gelin, çok sert yapmıyoruz zaten gezileri biz...

Tamam sizinleyim beni almadan gitmeyin hazirliksizim ama bastan soyleyeyim ;D ;D
Anlayacagin uzere yarin size yanci olurum bak demedi deme
Sabah 10 da kemer deyim tlf um 0532 291 10 62 Hasan
Almam gereken bi sey varsa soyleyin acikta kalmayalim ;D

IMG_0820.jpg

IMG_0821.jpg

[list type=decimal]
[*]devam
[/list]

IMG_0828.JPG

IMG_0827.JPG

IMG_0824.JPG

Bu gunde emegi gecen her keze cok tesekkur ederim basta Nurullah olmak uzere bir dahaki bulusmayi sabursizlikla cekecegim

turkishjob' Alıntı:
Evet sagolsun sacit ugrasti bu gun ve dun agir geziler yaptim kendim ve aracim adina yarin esimi ve kizimi alip ciftalan tarafinda hafif bir gezinti planliyorum ogle gibi eger oralarda olursaniz gorusebiliriz sanirim
Bir süredir siteye girilemiyordu,cevabı yeni gördüm,bu pazar çıkarsanız haberleşelim,selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR