Ynt: Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum
Sanki CJ bizimmiş gibi kestik biçtik tentesini bile diktik Umarım arkadaşımızın gözünü korkutmamışızdır.
Benim tahminim Kadir üstü açık kullanmak için hardtopu sökme düşüncesinde. Tente konusuna gireceğini düşünmüyorum.
Seyit abi eğer bahsettiğin soft rop lar
http://www.thejeep.com/kayline/
Bu sitedekiler ise bence bestop tercihim olurdu.
İmalatıda orjinaline yakın yapabilmelte büyük başarı olurdu birde.
Abilerim son kararım kesin içine sıfır rollbar yaptırıp üstünü öyle keseceğim ve tekrar takılacak gibi bir kaç modifikasyon yapacağım biraz inceledim çok kolay bi işi var
Sizin tecrübelerinize taa ki şaseye inince şasenin boyasını sökerken ve tekrar boyarken çok ihtiyacım olacak ve zaten ondan sonra tek tek resim resim paylaşacağım ve soracağım burada canlı yayında hep beraber toplayacağız inşallah )
Amerikadan rugged ridge leri de bi getirte bilirsem 2.5 inç tekerar toplama işini hızlandıracağım ama su an acelem yok yavaş yavaş söküyorum çünkü kit olmadan tekrar toplayamayacağım
Amerikadan gilişi öyle gümrüklü falan değil yeğenim sürekli ordan makina parçası getiriyor araya kaynatacaklar 450 dolar gibi bir fiyatı varmış galiba
Aslında yeri gelmişken sorayım
4 inç mi 2,5 inç mi yükseltmeliyim aklımdaki 2,5 ama ercanaslan linkindeki 4 inç
Emin abi mail için çok teşekkürler
Seyit abi meslek mobilyacılık oldugu için döşemeci arkadaşım çok
Ama gerek kalmayacak inşallah ...
New Life Mimarlık' Alıntı:
Amerikadan gilişi öyle gümrüklü falan değil yeğenim sürekli ordan makina parçası getiriyor araya kaynatacaklar 450 dolar gibi bir fiyatı varmış galiba
Aslında yeri gelmişken sorayım
4 inç mi 2,5 inç mi yükseltmeliyim aklımdaki 2,5 ama ercanaslan linkindeki 4 inç
Emin abi mail için çok teşekkürler
Seyit abi meslek mobilyacılık oldugu için döşemeci arkadaşım çok
Ama gerek kalmayacak inşallah ...
İsrafil kardeşim pek offroad düşünmüyorum amatör av falan
Bu arada sökme işi devam
Tüpü de söktüm
Arabanın aiçi tamamen bitti şimdi üstünü açmak var sırada
Ön cam ile birlikte çıkartacağım üstü bir takım ön camım daha olacak yazlık
Hartopu takarken öncamın altından civataları sıkıp camları değiştireceğim sadece inşallah olur
Üstü kesmek biraz riskli geldi bana ayrıca takarken üstü nasıl oturtacağım da basmadı kafama alttan söktaklı yapmaya karar verdim bakalım ne olacak
Bu arada arka içi de gayet düzgün çıktı
Görüyorumki arka kısım tabanı tırtıklı aleminyum kaplanmış. Önermediğim bir uygulama. Altı kimbilir ne durumda. Aralardan sızan sular altını çürütmemesi elden bile değil. Mümkünse çılartsanız daha iyi olur diye düşünüyorum
Ben söktükten sonra pütür kaplama yaptım içini. Şimdi gönül rahatlığı ile iç dış yıkıyorum.
Uzerini kestim ama galiba ön camı yanlış yerden kestim (
Çerçeveyi kesince jeepin üzerinde kalması gereken yer çerçevenin içinde kaldı (
Ne yapacağım şimdi bennn ..
New Life Mimarlık' Alıntı:
Uzerini kestim ama galiba ön camı yanlış yerden kestim (
Çerçeveyi kesince jeepin üzerinde kalması gereken yer çerçevenin içinde kaldı (
Ne yapacağım şimdi bennn ..
Karar senin ama daha fazla hasar vermeden çürükleri onar ve CJ6'yı eski haliyle topla. Üstü açık olmasının hiçbir avantajı yok. Birkaç ay üstü açık kullanacağım diye orijinalliğini bozma. Kapalı haliyle çok daha düzenli bir görünümle ve istediğin değişikliklerle toplayabilir kafandan geçen bir araca dönüştürebilirsin. Birkaç tane CJ6 resmi buldum, mukayesesini yap. Seninki toplandığında bunlardan çok daha iyi durumda olacak.