Resimleri Göremiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasanbasrib Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,826

hasanbasrib

Ana Kamp
Yer
istanbul Ataşehir

Etiketler
Ynt: Resimleri Göremiyorum

aynı konuyu açacaktım buradan devam edeyim resimler gözükmüyor . inşeallah düzeltile bilir bu problem .

:smiley: hayır olsun, genel bir poroblem anlaşılan, bazen server taşınıyor uyarısı görüyorum sorun bundan olabilir..
yetkili bir ağızdan bir açılama bekleriz ;) saygılarımla..

Rahatsızlığımdan dolayı aşağı yukarı 15 gündür foruma giremiyordum bugün tekrar gezenbilire büyük bir istekle geri dönüş yaptım ne yazıkki hevesim biranda söndü hemen hemen 15 günlük resimleri göremiyorum resimsiz forum konuların hiç tadı yok.Yetkili arkadaşların buna biran önce çare bulmasını istiyorum.

Takip ,Resimler bendede görünmüyor ,404 dosya eror veriyor,
Birde üye girişi yapılamıyor..))

Arkadaşlar merhaba,

Geçtiğimiz haftasonu Gezenbilir'i www.veriteknik.com firmasının yeni ve çok daha hızlı sunucularına taşıdığımız için fotoğrafların ve tüm diğer ekli dosyaların veritabanına yeniden yüklenmesi bu haftaiçi bitmiş olacak. Bu kadar uzun süreceğini tahmin etmediğimiz için şimdiye kadar açıklama yapmamıştık ama yüzlerce GB tutan eklentilerin ve tüm diğer eksiklerin yerine oturması bir kaç gün daha sürecek. Yaşanan aksaklıkları anlayışla karşılamanız dileklerimle.

Sağlıcakla,
Sedat

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR