Renault Laguna mi yoksa Ford Mondeo mu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Rauler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,489

Rauler

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar, benim bir sorum olacak,
cok uzun bir seyahate cikacak olsaydiniz, siz olsaniz hangisini mi tercih ederdiniz?

Renault bolumune actim cunku sanki Laguna daha iyiymis gibi geldi, ama karar veremedim,

Yeni Renault Laguna mi yoksa Yeni Ford Mondeo mu?
Tabii L200 ude dusunuyordum, ancak uzun yolda biraz konfor on plana ciktigindan vazgectim? Di mi? Sonucta Mondeo nun konforunu L200 ile kiyaslayamayiz sanirim?

Etiketler

Baska ne onerirdiniz?
Ben guvenlik olarak Renault ve Ford a guvendigim ve bu modelleri guzel geldigi icin bu iki ornegi verdim,
modifiyeleriyle birlikte maksimim 90000YTL gibi bir paraniz olsaydi, ozellikle uzun yol icin istiyor olsaydiniz, ve 2.el istemiyor olsaydiniz hangi araci secerdiniz?

+mondeo iscilik ve ic tasarim, konfor olarak cok cok daha iyi geliyor, ama sanki laguna daha guvenli gibi ne dersiniz? bu yuzden on plana cikarttim zaten?

Ynt: Renault Laguna mi yoksa Ford Mondeo mu?

bence de mondeo, Audi A6 düşünmezmiydiniz 55.000€ dan başlıyor

selamlar.

Ynt: Renault Laguna mi yoksa Ford Mondeo mu?

Audi hem parcalari cok pahali hemde biraz soguk bi arac gibi geliyor bana, bu yuzden kafadan elemistim o secenekleri. Yinede tesekkurler,

bu arada fazla zamaninizi almiyim, seceneklerden renault u eledim sanirim, simdi uzun bir yolda, L200 ile mondeo arasinda kararsiz kalmis durumdayim, mondeo nun iyi oldugunu soyleyen arkadaslar var, ama forumdan okudugum kadariyla, gezilerde heryer duz yol olmuyor sanirim, (ustune ustuk forumu biraz gezdikten sonra cocukluk hayalim olan dag tas gezme hevesim yine canlandi:D), ve simdi Mondeo ne kadar idare edebilir beni, bu yuzden tereddutte kaldim, gerci zamanim var biraz, ama simdiden arastirmaya calisiyorum iste,

hepinize zaman ayirdiginiz icin tesekkur ederim arkadaslar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,873
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR