Renault Duster daha mı farklı acaba ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fenciler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,674

fenciler

Yeni Üye
Arkadaşlar,bazı sitelerde dacia duster yerine renault duster resimleri koymuşlar.hatta Mısırda satılan duster'ı renault amblemi ile satıyorlarmış.Renult duster Dacia duster den farklı olabilirmi?bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.ayrıca Renault duster Türkiye de satılacakmı acaba.

Etiketler
Ynt: Renault Duster daha mı farklı acaba ?

İki araç da aynı sadece logolar değişik, Renault markası altında Türkiye'ye gelmeyecek maalesef.

Renault Duster sadece Güney Amerika satılmaktadır.Hiçbir farkı yoktur Dacia'dan bu sadece bir satış politikasıdır.

Motor Clio değil Renault'un en başarılı dizel motoru ve sadece Renault'un değil Dünyanın en iyilerinden.Bunu tüm Dünyanın saygın otoriteleri kabul etmekte ve övmektedir.Ferrari nin motoru kaç bin kilometre yapabilir ve dünyada kaç kişeye hitab eder. 100km 50 lt yakıt ortalaması.

velizar' Alıntı:
Motor Clio değil Renault'un en başarılı dizel motoru ve sadece Renault'un değil Dünyanın en iyilerinden.Bunu tüm Dünyanın saygın otoriteleri kabul etmekte ve övmektedir.Ferrari nin motoru kaç bin kilometre yapabilir ve dünyada kaç kişeye hitab eder. 100km 50 lt yakıt ortalaması.
k4m motor kabul gormus bır motordur ferranın motoruda kabul gormustur bırısı dedıgınız gıbı 50 lt tuketıyor dıgerı 6 lıtre :D

Bizimki örneğin eşekse sizinki deve mi oluyor?Siz üstün mü oluyorsunuz.Hayırlı olsun yeni Ferrariniz.
Nasreddin Hocanın'da eşeği vardı hemde semeri altın değildi.

selimsarper' Alıntı:
Ne önemi var...

Ferrari yapıştır istersen...

motor clio

Oooooooooooo,

Selim beyler gelmişler. Şeref vermişler.... ;D

Yahu azizim, günlerdir yolunuzu gözledik; nerelerdeydin? "Yoksa sanal alemin denge bozan, çileden çıkaran negatif enerji kaynağı mensubu biyerlerde sızdı kaldı mı" diye düşünmeden edemedim.

Yanılmışım; bu mesajı yeni zannettim; oysa ta şubattaymış.

Mesaj hükümsüzdür.

deeppitane' Alıntı:
k4m motor kabul gormus bır motordur ferranın motoruda kabul gormustur bırısı dedıgınız gıbı 50 lt tuketıyor dıgerı 6 lıtre :D

6 litre yakan k4m motor hic görmedim dogrusu 4 yıl kullandım. 8,5 ile 11 arası degısir sehir ici,
dayanıklılık konusunda sunu dusunuyorum. 205 bin km de sattım motor hala canavar gıbıydı.
ama bu motorun rolanti sorunu var. bir turlu rolanti tutmuyor. hastalık resmen

100 km 3.6 litre çok iyi bence mazdanın dizel motorlu araçaları piyasada torkuda yüksek bu motor duster da olsun 1600 cc 115bg hem yakıt hem perfonmas dize gelir diyorum mazda diyorum japon diyorum = DUSTER ;Dgüzel değilmi sizce ;)

renault güzel motor yapıyor,az sorunlu, uzun ömürlü ve ekonomik. yeni çıkacak clio 4 te kullanılacak 1.5 dci 16valf 90 beygirlik motor 100 km de 3.2 tüketecekmiş. http://www.ototest.tv/iste-2013-yeni-renault-clio-4/860

ayrıca mercedes de kangoyu ürettirecekmiş renault ya http://www.turkeycarblog.com/2012/04/2014-mercedes-benz-citan-resmi-olarak-tanitildi/

bu da mercedesin kendi sitesi http://citan.mercedes-benz.com/default.aspx?CountryCode=tr-TR#home

takipteyiz...

15 eylül İstanbul Avrupa yakasından , Anadolu yakasına fatih köprü güzergahından geçişte nakil tırı üstünde Renault Duster gördüm , Tır Anadolu yakasına geçiş yapıyordu , Tırdaki Dusterlerın tamamı Renault marka ve amblemli idi .

selam renault dusterin farkı cam otomotikleri filan kapıda tabii renault amblemide var

değirmen deresinden26' Alıntı:
15 eylül İstanbul Avrupa yakasından , Anadolu yakasına fatih köprü güzergahından geçişte nakil tırı üstünde Renault Duster gördüm , Tır Anadolu yakasına geçiş yapıyordu , Tırdaki Dusterlerın tamamı Renault marka ve amblemli idi .

Muhtemelen rusyaya gidiyordur.orada da renault olarak satiliyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR