LWYR17
Ana Kamp
nisan-ekim arasi hafta sonlari 1-2 gunluk gezi ve kamplarda, en son da gecen yil eylul ve ekim aylarinda ciktigimiz 1400 km lik 8 gun ve 2850 km lik 9 gunluk kampli gezilerde ayni sistem bizdeki de..
Pajero Wagon 3.2 Di-d Ile Ukrayna Keşif
bizim geziler icin linki de okuyabilirsiniz..
arkada dus icin module gerek var mi ? o da olsun bu da olsunun sonu yok..
biz; araci arac olmaktan cikarip tapinilacak maddeye donusturmek ya da konfor ugruna hantallasmaktansa, dogaya en basit ve makul nasil gelebiliriz, orada beceri ve sabrimizla nasil keyifle istedigimiz kadar kaliriza odakliyiz![]()
Merhabalar. Öncelikle hem destek hem de tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım en temelde hepimizin ortak noktası doğaya olan sevgi ve özlem. Bu yönde hangi sistem olursa olsun doğada olmak maksimum hazzı veriyordur bizlere. Sizin yazınızı da inceleyeceğim. Mutlaka fayda sağlayacaktır kuşkum yok. Benim de tercihim minimalist olmaktan yana. Sanırım ilk sene için tuvalet ihtiyacını yakınlarda tesislerden gidereceğiz. Sonrası İçin belki bir düzenek veya eklenti olabilir. Ancak öncelikli amacım minimum eşya maksimum kolaylık ve konfor oranını yakalamak.
Çanakkale’de mdf ve sünger alabileceğim yerler buldum. MDF ve sünger için araçtan ölçüleri almaya başladım. Muhtemelen bu hafta aracın içine açılır kapanır bagajda toplanan sistemi tamamlamış olacağım. Ayrıca çakmak girişinden güç alan bir duş sistemini de prototip olarak bitirdim. Bu sıra iş yoğunluğundan resimleri paylaşamadım. Ancak hafta sonu düzenlemeleri yapıp ekleyeceğim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi