Ynt: Range Rover P38 Kullanıcıları Lütfen Bu Başlıkta Tanışalım Parça Desteği Vetakas
Herkese iyi forumlar dilerim. Öncelikle az sayıda bir kullanıcısıda olsa burada bu topicleri açan ve uşenmeden yazan herkese teşekkür ederim. İnşallah sıkıştığımız her konuda birbirimize yardımcı olabiliriz.
Adım Serkan Ankara dayım. Geçen hafta itibariyle bende 2000 model 4.6 V8 RR HSE sahibi oldum, çok şükür. Daima kullanmak istediğim ama fiyatları yüzünden bir türlü sahip olamadığım bir araçtı. Umarım bunca bekleyişim sonunda üzülmem. Gerçi aldığım şehirden Ankara ya giriş yaparkan eas sistemi hata verdi ve Ankara da bir servise götürdüm. 700 liralık bir masraf sonrasında kullanılmış olmak kaydıyla bir kaç valf değişti ve şimdilik ( çok şükür ) herhangibi bir eas hatası yok.
Fakat dün akşam biraktığımda ki pozisyonuyla sabah kaltığımda ki pozisyonu arasında biraz çökme vardı. Sanırım bu da farklı bir hata yada kaçak yüzünden meydana geldi. İnşallah cebimi çok üzmeden bunuda halleder ve o harika sürüş keyfine kaldığım yerden devam edebilirim. Ankara da bu araçlardan anlayan beni ve aracımı üzmeyecek usta, servis tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese iyi akşamlar.