Ynt: Range rover classic 40km'nin üzerine çıkmıyor!
Merhabalar arkadaşlar,
Ben çok severek 98 senesinde 95 model 2000i bir temra aldım görüntü harika, işin tersi sinyal verdiniz klima ekran kapalı haldeyken bile tam devir çalışıyor, ne bileyim çam açınca, silgi çalıştırınca, sellektör yapınca kısaca hangi elektrik düğmesine eliniz değdimi tam devir çalışıyor.Servise gittim usta geldi torpido gözünün altında bir parça çıkardı bu değişecek dedi değişti bizim arıze devam, yok klima ünitesi değişecek dediler test için birtane taktılar hiç fark etmedi.Susturabilmek için kontak kapatmaktan başka çare yoktu, bazan 10 km lik yolda belki 30 defa kontağı kapatıp açardım.
Bende arabayı çıkardım pazara ve aynı gün sattım, teslim alacaklar bir elektirikci arkadaşa olayı anlattım abi dedi şase kablosu gevşemiştir sıkarım geçer dedi ve dediği oldu.Satınalan çocuklara sordum kesinlikle bu sorunla karşılaşmamışlar.
Yani çok basit şeyler servislerde demekki gözden kaçabiliyor,
Ben Kartal Tofaş Bayyi ve yetkili servisi olan Evsan Aş ye gitmiştim (şimdi otomotiv sektöründe değiller isimlerini o nedenle yazdım) bana gösterilen ilgi ve alakadan dolayı sadece ve sadece onlar için 2000 senesinde Fiat Scudo araba aldım onlardan 10 sene kullandım ve müşterileri oldum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.