Range Rover 84 Model 3,9 Vogue

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan caglar alan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,510

caglar alan

Yeni Üye
Yer
istanbul beşiktaş
Merhaba iyi günler
Siteye yeni katıldım ve bu ilk mesajım, bu siteye arazide rahat kullanabileceğim bir araç ararken rastladım ve bir çok konuda yararlı bilgiler edindim. Sizlerden pek bilgim olmayan bir konuyla ilgili yardım almak istiyorum
bir kaç gün önce aramalarım sırasında range rover 1984 model 3,9 vogue model bir araç buldum ve irtibata geçtim ama bu araç hakkında fazla bir bilgim yok kullanan arkadaşlar beni şu konularda aydınlatırsa memnun olurum
1. aracın sık arıza yapmadığı ile ilgili bilgiler duydum ama yedek parça bulmak zor ve masraflı oluyormuş
2. bu modellerin yakıt sarfıyatı ile ilgili bir bilgi edinemedim. ve lpg takılır is eyakıt sarfiyatı ortalama ne olur.
3 yıllık vergilerin düşük olduğunu söylüyorlar 6 ayda 150/160 TL gibi
4. bu tür araçlar konusunda fazla bir bilgi sahibi değilim yeni başladım araştırmalara tecrübeleriniz ve bilmem gerektiğini düşündüğünüz şeyler olursa lütfen bunları da paylaşınız

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :smiley:
iyi günler

Etiketler
Ynt: Range Rover 84 Model 3,9 Vogue

1. aracın sık arıza yapmadığı ile ilgili bilgiler duydum ama yedek parça bulmak zor ve masraflı oluyormuş
2. bu modellerin yakıt sarfıyatı ile ilgili bir bilgi edinemedim. ve lpg takılır is eyakıt sarfiyatı ortalama ne olur.
3 yıllık vergilerin düşük olduğunu söylüyorlar 6 ayda 150/160 TL g

selamlar sorunuzla ilgili kendi tecrübeme dayanarak yanıtlar vermeye çalışayım;
1-araç temiz ise çok arıza yapmaz ama hırpalanmışsa çok arıza yapar , parcçaların bazıları zor bulunur ve pahalıdır ,
2-araç standart ise ( orjinal lastik, yükseltme yok vs) lpg de en az 18 20 lt yakar araçta sorun yoksa ...
3-yıllık vergılerı 550 tl cıvarındaır...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.