Tuncay CJ' Alıntı:yanlış yönlendirmek istemem ama benim şimdiye kadar kullandıgım tüm cj lerde hararet problemi yaşadım..en iy çözüm radyatörün önüne sıgacak bir elektrikli fan dışardanda hoş duracak şekilde tabii...birde senin yaşadıgın memleket düşünülürse bence şart....
terrano' Alıntı:arkadaşlar nissan terrano 2.7 TDİ aracım var. 4 yıldır kullanıyorum. yazın sıcaklarda yokuş çıkarken hararet problemi oluyor. üste yaklaşıyor ama kırmızıya daha gelmedi radyatör peteği iki gözlü. 4 göz taktır düzelir dedi radyatörcü ama 500 tl ye mal oluyor.
klimanın fanının kima içerden açılmadan radyatör fanı ile birlikte devreye girmesi sağlansa faydası olur mu. klimaya bir zararı olur mu. ? yoksa bunun çalışması hava boşluğu yaratıp tersine harareti arttırırmı. çün ki diğer tarafında radyatör fanı var.
bir de solda önde radyatör fanının önüne denk gelmeyecek tarafta bir tane daha takıcak yer var. orda bi fan takıp devreye soksak sizce faydalı olur mu. bu vergi ayında en düşük maliyetle yapılabilecek iş bu gibi geldi aklıma. tabi manuel yerine otomatik devreye girmesini tercih ederim.
başka öneri ve yardımları da rica ediyorum
kkurtagic' Alıntı:selamlar benimde bir kac sorunum olucak
77 cj5 kullanıyorum cok sukur hiç hararet problemi yasamadım yalnız uzun süredir aracın antifirizi değişmedi titizlikten bu ara bi radyatörü temizliyesim var niyetim würt gibi bir radyatör temizleyici kullanıp daha temizlemek yalnız radyatör üzerinde cok hafif bir sızıntı var yani 3 ayda yarım litre filan su eksiltiyor onun için yine kimyasal kullanarakmı halledim yoksa dokunmasammı bilemedim ve aracın radyatöründeki suda orta derecede antifreezli simdi antifreezi koyunca yukarda bahsedilen catlatma sorunu ortaya cıkarmı yani saglıklı calısan radyatördende durup dururken olmayalım?
kkurtagic' Alıntı:selamlar benimde bir kac sorunum olucak
77 cj5 kullanıyorum cok sukur hiç hararet problemi yasamadım yalnız uzun süredir aracın antifirizi değişmedi titizlikten bu ara bi radyatörü temizliyesim var niyetim würt gibi bir radyatör temizleyici kullanıp daha temizlemek yalnız radyatör üzerinde cok hafif bir sızıntı var yani 3 ayda yarım litre filan su eksiltiyor onun için yine kimyasal kullanarakmı halledim yoksa dokunmasammı bilemedim ve aracın radyatöründeki suda orta derecede antifreezli simdi antifreezi koyunca yukarda bahsedilen catlatma sorunu ortaya cıkarmı yani saglıklı calısan radyatördende durup dururken olmayalım?