Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AYDURAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,113
Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

Katılan tüm arkadaşlara oy verdim bende.
Esra, sana hak vermemek elde değil. Tamamen alakasız fotoğraflar yarışmaya kabul edilmiş. Açıkcası hoş bir görüntü değil.

Etiketler

Akrepgül ilk olarak foto linklerini bir kez koyman yeterli. İkincisi bu yarışmanın seçici kurulunun, bahar fotoğrafından ne çıkardığını pek anlamadım. Üçüncüsü diyelimki seçici kurul sağlam, bu fotoğralarla ikinci oylamayı geçme ihtimalin oldukça düşük. İş sadece siteden oy vermekle bitmiyor.

yok arkadaşım biliyorum bunları daha doğrusu yeni öğrendim ilk kez foruma katılıyorum.bu sizi rahatsız ettiyse forumdan çıkabilirim isterseniz.fotoğraflarımı beğenmek yada beğenmemek kurulun bileceği birşey ben kesin beğenirler die birşey demiyorum zatenoy vermek isteyen verir burda yapmak istediğim şey kimseyi rahatsız etmek değil.bundan rahatsızlık vermişsem eğer tüm üylerden tek tek özür diliyorum

akrepgül hanım (isim belirmemişsiniz) rahatsızlık vermek değil olay. ama bir önceki sayfada fotoğraflarınızın linkini vermişsiniz zaten. 2. ye vermeye gerek yoktu.
fotoğraf konusunda hiçbirimiz profesyonel değiliz. ama konu bahar olunca insan daha çiçekli böcekli bahar kokan fotoğraflar bekliyor. sizinkiler biraz konu dışı.
ama önemli olan medeni cesarettir. zamanla gözde yetenek de gelişir.
forumdan çıkın demek haddimize değil.
eğer fotoğraf çekmekten zevk alıyorsanız fotoğraf bölümündeki tüm konulara açılmış galerilere göz gezdirip yapılan iyi kötü eleştirileri incelemenizi öneririm.

eftaLYa' Alıntı:
akrepgül hanım (isim belirmemişsiniz) rahatsızlık vermek değil olay. ama bir önceki sayfada fotoğraflarınızın linkini vermişsiniz zaten. 2. ye vermeye gerek yoktu.
fotoğraf konusunda hiçbirimiz profesyonel değiliz. ama konu bahar olunca insan daha çiçekli böcekli bahar kokan fotoğraflar bekliyor. sizinkiler biraz konu dışı.
ama önemli olan medeni cesarettir. zamanla gözde yetenek de gelişir.
forumdan çıkın demek haddimize değil. yok ben fotoğraflarım mükemmel demiyorum zaten katıldım yarışmaya emin olun daha kötüleride var bu diğer link olyıda nasıl oldu anlamadım zaten çok yazdım heralde acemilik işte
eğer fotoğraf çekmekten zevk alıyorsanız fotoğraf bölümündeki tüm konulara açılmış galerilere göz gezdirip yapılan iyi kötü eleştirileri incelemenizi öneririm.

Aslında anlatmak istediğimi kibar bir şekilde anlatmaya çalıştım. Hemen forumdan çıkarım, kimseye rahatsızlık vermek istemedim tarzında yorumlar yapmanızı pek anlamadım. Fotoğraflarınızda teknik problemler çok fazla. Netlik, kontrast ve sağ alt köşedeki tarihler bunların başında geliyor. Yani siteden yüksek puanlar alıp sonra da niye seçilmedi diye üzülmeye gerek yok.

Mezzy

yok zaten onları benim 8 yaşındaki yeğenim çekti sırf o mutlu olsun die koydum.normal digital makineyle çekilen fotoğraflar profösyönellere yönelik bir yarışma değil yani.herkes katılabiliyor.oda bende rica etti bende kırmadım kazanmalı kesin die bişey yok zaten olamazda.bir yarışma ve bende katıldım bukadar büyütmeye gerek yok uyarın için teşekkür ederim yinede

Bence baharı çiçek ve böcek olarak değilde daha farklı yansıtabilmeniz şansınızı daha fazla arttırır. Her kes çiçek ve böcekle bağdaştırdığı için yarışmada bir sürü bir birine benzer fotoğraf olacaktır. Sizin fotoğraflarınızın farklı olması şansınız arttırır.

'Baharını Paylaş'

konulu dijital fotoğraf yarışması 31 Mayıs itibarıyla sona ermiştir.

Sonuçlar haziran ayı içerisinde açıklanacak ve radikal.com.tr'den duyurulacaktır.

--
diyor.. sitede :smiley:

Onu ben de okudum da, sonuçları bulamadım. :smiley:

Haziran sonuna kadar bekleyelim bari.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalGaleriHaber&ArticleID=942047&PAGE=1&Date=02.07.2009&CategoryID=82

İşte sonuçlar...

Güzel fotoğraflar seçilmiş. O kadar dandik fotoğrafa o kadar puan verdiki. Juri güzel seçim yapmış. Haber verdiğin için teşekkürler Zeynep

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

SON KONULAR

Geri