R380 Şanzıman?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,014
Ynt: R380 Şanzıman?

Selamlar...
2 yıldır uyumakta olan konuyu hortlatalım:smiley:
Şu anda RN 380 şanzıman komple sıfır fiyatı hakkınd anet bilgisi olan var mıdır acaba?

Sevgiler...

Ayhan

mu7y' Alıntı:
ayrıca sıfır almak ıstersenız

Özüpek Otomotiv
Halik Özüpek 0312 395 67 09-10-11
İvedik Organize Sanayi 35. cad. Altın Örnek koop. No:106 Ostim
mail: ozupek@ivedikosb.org.tr

Burdan istediğiniz parcayı temin edebilirsiniz ayrıca pahallı olan parcaları kendileri uretip daha ucuza satıyorlar bildigim kadarıyla devlet araclarınada ıhaleyle parca satımı yapıyyorlar ben cok alısverıs yaptım cok menunum kendılerınden..
Bugün aradım. Otokar RN380 komple sanziman KDV dahil 6750 dediler sıfır olarak. Çıkması ne kadar acaba?

mu7y' Alıntı:
ayrıca sıfır almak ıstersenız

Özüpek Otomotiv
Halik Özüpek 0312 395 67 09-10-11
İvedik Organize Sanayi 35. cad. Altın Örnek koop. No:106 Ostim
mail: ozupek@ivedikosb.org.tr

Burdan istediğiniz parcayı temin edebilirsiniz ayrıca pahallı olan parcaları kendileri uretip daha ucuza satıyorlar bildigim kadarıyla devlet araclarınada ıhaleyle parca satımı yapıyyorlar ben cok alısverıs yaptım cok menunum kendılerınden..
halen varmı ellerinde fiyat nedir biliyormusunuz

Bu gün rn380 şanzumanlı puma motorlu aracımı kısa bir test şansım oldu , şanzuman harika , lt 77 doç kamyon şanzumanı gibi rn380 mercedes taksi şanzumanı gibi ...

MehmetTurk' Alıntı:
Bu gün rn380 şanzumanlı puma motorlu aracımı kısa bir test şansım oldu , şanzuman harika , lt 77 doç kamyon şanzumanı gibi rn380 mercedes taksi şanzumanı gibi ...

Eski Defender'ım 200Tdi LT77 şanzıman idi, yenisi 300Tdi RN380 şamzıman. Aradaki fark bence o kadar değil. Hatta LT77'de gri vitesin 1. Vitesin yanında olması off-road kullanımında bazı yerlerde daha pratik idi.

@Nejat bey merhaba , ilk topladığım araçta lt77 yi iki defa söktürüp dağıttırdım , en son tamiratında senkromeç dişli değişmedik bir şeyi kalmadı ,hep britpart malzeme kullanıldı . Hala 3 den 2 ye alırken kasıyor zor geçiyor tam devire düşmesini veya çift debriyajı istiyor . Gördüğüm kadarıyla rn380 öyle değil 3 den 2 ye de diğer viteslere de parmağımın ucuyla en ufak bir direniş göstermeden takabildim . Belki benim lt 77 yine de tam olmamıştır , çok iddealı değilim siz fark yok diyorsanız ...

MehmetTurk' Alıntı:
@Nejat bey merhaba , ilk topladığım araçta lt77 yi iki defa söktürüp dağıttırdım , en son tamiratında senkromeç dişli değişmedik bir şeyi kalmadı ,hep britpart malzeme kullanıldı . Hala 3 den 2 ye alırken kasıyor zor geçiyor tam devire düşmesini veya çift debriyajı istiyor . Gördüğüm kadarıyla rn380 öyle değil 3 den 2 ye de diğer viteslere de parmağımın ucuyla en ufak bir direniş göstermeden takabildim . Belki benim lt 77 yine de tam olmamıştır , çok iddealı değilim siz fark yok diyorsanız ...
sanjımanı nerden aldınız fiyat nedir acaba.

Ben İngiltereden getiren bir arkadaştan , yeni tip ön kafalar akslar ve dif armutu +şanzımanları 6bine almıştım , elinde daha yok .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR