Quechua Çadır?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canaydemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,766

canaydemir

Ana Kamp
Yer
Izmir
Avrupa gezimde ve gittiğim festivalde neredeyse herkeste bu çadırdan vardı, kurulumu çok kolay, kalitesini bilemiyorum. Bu çadırla ilgili bilgisi olan ve Türkiye'de satlıdığı yerleri bilenler var mı?

Ynt: Quechua Çadır?

Evet bu sayfayı okumuştum daha önce, markanın websitesini de ziyaret ettim ama Türkiye'de satılan yerler var mı ve fiyatları ne civarda? Asıl merak ettiğim bunlar :(

Aynı markamıdır hatırlamıyorum ama buna benzer (yere atılınca kurulan) bir cadırı bu yaz Keşan'da ki Kipa mağazasında görmüştüm.

Arkadaşlar Quechua markası Decathlon markalar grubu içinde yer alıyor ve Decathlon Türkiye'de az bir süre mağazalarını açacak. Sırasıyla Ankara ve Istanbul mağazalarında birçok ürünü; bahsedilen 2Seconds çadır dahil, bulabileceksiniz.

Quechua yakından takip ettiğim , hatta bir dönem kullandığım güzel ürünleri olan bir firma . Fiyatları da avrupa da uygun sayılabilir . Eğer İyi ürün çeşidiyle ve makul fiytalarla piyasaya girerlerse ilgi görecektir . Ama aaa bunlar hop diye kuruluyor diye basit bir yazlık çadır 100 Avro olursa nasıl olur bilemem . Hevesle bekliyoruz , iyi olacağını umuyorum :smiley:

Aybars Öge Sürücü' Alıntı:
Arkadaşlar Quechua markası Decathlon markalar grubu içinde yer alıyor ve Decathlon Türkiye'de az bir süre mağazalarını açacak. Sırasıyla Ankara ve Istanbul mağazalarında birçok ürünü; bahsedilen 2Seconds çadır dahil, bulabileceksiniz.

Aybars selamlar, internetten satış hizmeti verecekmi Decathlon ?

Internetten satış hizmeti vermemiz için çok keskin bir kriterimiz var; ürünü aynı gün yola çıkarmak... Bunu sağlayabildiğimiz anda bu hizmeti verebiliriz; vermeliyiz. Bu sebeple pazara yeni girdiğimiz süreçte bu konuda tarih vermek ya da yorum yapmak hatalı olur.

arkadaşlar bu çadır , yani quechua 2 seconds forum istanbulda decathlon da satılıyor fiyatı 60 lira

Aşağıda verdiğim başlık altında bu konuyu bir miktar konuşmuştuk. Belki soruların bir kısmına cevap olur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59094.0

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,906
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
mcanerf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR