puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arifatacan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,338

arifatacan

cittuk ceezduk corduk
Yer
pazar
herkes flanşlan o yada bu şekilde 120-130 ps puma motor takıyo acaba flanşı arazi şanzımanına koyup ana şanzımanı v184 kullansak olurmu yorumlarınızı bekliyorum

Etiketler
Ynt: puma motor takanlar hiç v184 şanzıman koymayı düşündü mü

şanzumanın kuyruk kısmının yapısı uyarsa takılır neden olmasın.Mt-82 altı ileri takan bir kişi mevcut.

tamam işte ne güzel acaba resimlerine ulaşabilimiyiz be pumayı takarken v184 şanzıman muhavazası kullandım geniş flanş yapmadım..

arifatacan' Alıntı:
tamam işte ne güzel acaba resimlerine ulaşabilimiyiz be pumayı takarken v184 şanzıman muhavazası kullandım geniş flanş yapmadım..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41397.0

bu konuyu inceledinizmi?

ben bayağı inceledim ama burada land şanzımanı kullanılıyor ben ford mt82 uygulaması görmek istedim

Edaghan aracında kullandı. Kendisinden bilgi alabilirsiniz. Yurdumuzda bulanabilecek Mt82 ile ilgili tek problem arka kuyruk kısmının 4x2 araç için tasarlanmış olması. Son model mustang ve corvette 'ler de mt82 kullanıyor.

mt82-tra500060-lt230.png

elimizde olmayan 3 adet parça mevcut
1. mt82 şanzıman muhafaza
2. tra500060 (bende var)
3. şanzıman arka mil

bu arada şu anda elimde digital ortamda atölye kitapı ve parca kataloğu mecut sizlerle paylaşmak isterim ama nasıl yapılacağını bilemedim bu resim oradan alınma

tifliste 2011 kazalı araç bulabilsem komple alacağım hurdayı ama yok o kadar aradım 95 den yukarı defende bulamadım o da bitane

dron' Alıntı:
mt82-tra500060-lt230.png

2. tra500060 (bende var)
3. şanzıman arka mil

bu arada şu anda elimde digital ortamda atölye kitapı ve parca kataloğu mecut sizlerle paylaşmak isterim ama nasıl yapılacağını bilemedim bu resim oradan alınma

Muhafaza dediğiniz kısım debriyaj aksamının olduğu motora bağlanan kısımı değilmi?
MT82 şanzumanın pirizdirek milinin boyu 4x4 ve 4x2 tiplerinde değişikmidir acaba?
Eğer bu soruların cevabı evet ise şanzumanın arka kuyruk kapağı üzerine yoğunlaşarak o kısma bir adaptasyon yapılarak iş çözülür bence.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Muhafaza dediğiniz kısım debriyaj aksamının olduğu motora bağlanan kısımı değilmi?
MT82 şanzumanın pirizdirek milinin boyu 4x4 ve 4x2 tiplerinde değişikmidir acaba?
Eğer bu soruların cevabı evet ise şanzumanın arka kuyruk kapağı üzerine yoğunlaşarak o kısma bir adaptasyon yapılarak iş çözülür bence.

mt82-tra500060-lt230.jpg

2. tra500060 (bende var)
3. şanzıman arka mil

muhafaza dediğim kısım tra500060 a bağlı olan kısım

boy aynı ama bağlantı şekli farklı

Onur bey verdiğiniz resim mt82'mi . Kaynak nedir ?
Niye soruyorum diyeceksiniz, uzun zamandır bu kutunun cad yada başka formatlarda tasarımlarını arıyorum.:smiley:

istanbul ikitelliland rover servisinden ümit usta sağolsunbana orjinal cd sini gönderdi içinde 5 adet kitap mevcut yedek parca atölye kullanım vbg oradan aldım hatat iki kitapıda aşşagıdaki linke yüklemeyi başardım bi bakın isterseniz

http://www.belgeler.com/ara?s=land+rover

Merhaba arkadaşlar;

Onur beyin yolladığı çizimdeki 7 numaralı kısım TR'deki transit'lerden çıkan MT82 şanzımanda koniktir. Biz oraya bir flanş ve saplamalar yaparak ana şanzımanı LT230'a bağlamıştık. Vites kulesi olarak da, Mondeo'nun kulesini kullandık. Arazi kolunu da R380'den söküp kullanmıştık.

Kolay gelsin.

maalesef Arif bey,

belgeleme konusunda pek başarılı birisi değilim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR