Ptt Kargo Rezilliği...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuzen_adam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,127

yuzen_adam

Kamp III
Yer
istanbul
Ptt kargo çalışanlarının hiçbirinin ne kendilerinden nede çalıştıkları kurumun kurallarından haberi yok...

Dün sabah (14 Nisan Çarşamba) Driver67 nickli arkadaşımızın benden satın aldığı cj5 hardtopu göndermek için ptt kargoyu aradım (169). Telefondaki bayana göndereceğim kargonun boyutlarını ve kilosunu (150/140/80 ve 100 kilo) söyledikten sonra adresimi verdim ve kargoyu almaları için beklemeye başladım. Güya saat 17 30 a kadar gelip alacaklardı. İletişim numarası olarak sabit bir telefon istemişlerdi ancak işyerimde sabit bir telefon olmadığı için cep telefonumdan bana ulaşılmasını söyledim ve tamam diyerek numaramı aldılar ve telefonu kapadık. Saat 16 30 sıralarında ptt kargoyu tekrar aradım ve aldığım cevap adresinizi bulamadık araç geri döndü ( cep telefonunu aramaktan aciz bir kurum!!!!). Tamam dedim yarın gelin alın.

15 Nisan Perşembe sabahı ptt kargoyu tekrar aradım açık açık adresimi verip tekrar beklemeye başladım... Saat 15 30 sıralarında pttyi tekrar aradığımda bu seferde araç arızalandı kargonuzu almaya gelemiyoruz dediklerinde sinirlerim birden tavana vurdu ve bu ptt başka bir araç ayarlamayacak kadar aciz bir kurummu diye söylenmeye başlayınca isterseniz yönetimden biri ile görüştüreyim sizi dedi ve telefon numarasını aldıktan sonra yönetimden yetkili kişi ile irtibata geçtim... Oraya derdimi anlattıktan sonra bana 10 dakika içerisinde geri dönüleceği söylendi ve telefon numaramı verip beklemeye başladım. 20 dakika sonra hala bana geri dönülmediği için ben tekrar aradım aldığım cevap biz cep telefonu arayamıyoruz :mad: :mad: :mad: Yine sinirlerim attı... İlgili beyefendiye durumu anlattıktan sonra hemen size bir araç yolluyorum kargonuzu alacağım diye cevap aldım. Ardından kargonun boyutlarını söyledikten sonra arkadaşım biz o kadar büyük kargo taşıyamayız cevabı alınca bende ipler orada koptu. Üstüne birde sanki ben daha önce kargomun ölçülerini söylememişimde onları 2 gündür boşuna meşgul ediyormuşum tepkisi alınca benimde onlara tepkim büyük oldu..

Şimdi bu ptt kargo çalışanlarının hiçbirin birbirinden haberimi yok? Çalıştıkları kurum benzeri herneyse oranın çalışma kurallarını ne taşıdıklarını taşımadıklarını bilmiyorlar mı? Gerçekten bir cep telefonu numarası aramaktan acizler mi? Müşterilerine yapamayacakları işler için söz alıp daha sonra yalanlar uydurarak yapmayan bir kurum mu? Şikayetvar gibi bir şikayet sitesinde tam 193 adet şikayete bir tane bile cevap yazamayacak kadar korkak bir kurum mu?

Sizce nasıl bir kurum???

Buradan ptt kargo'ya bana sinir harbi yaşatıp Driver67 nickli Savaş bey'e karşı mahçup ettiği için teşekkür ediyorum....

Etiketler
Ynt: Ptt Kargo Rezilliği...

hocam artık devlet kurumlarının hizmet üretmesi gibi bir olay sözkonusu değil olsa olsa sorun üretirler. bırakın da kendi bürokrasilerinde boğulsunlar siz de adam gibi bir kargo firmasıyla muhatap olun. Bir kez kargo geldi bana ptt kargo ile inanmayabilirsiniz ama 3 günde teslim ettiler tıpkı aps denilen ağırlaştırılmış posta sisteminde zarfları 1 haftada teslim ettikleri gibi. aynı mesafede yurtiçi ya da mng 24 saatten önce teslimat yapıyor.

Koray yazdıklarını okudum ben deli oldum...Karşımızdakilerde insan ama bu durumda olmaması lazım paran ile rezil olmak böyle birşey...Hadi onuda geçtim onların işi bu Türkiyede en yaygın sağlayıcı PTT nereden geldiklerini unutuyorlar...

devlet kargoculuk yaparsa bu kadar yapar ama özel sektörüde engellemek için elinden geleni yapar, gölge etmesinler yeterde anlayan kim :eek: ben bu taşıma işine 35 senemi verdim vede bu devlet yüzünden bıkıp emekli oldum

koraycım sıkma canını sen. bana mahcup falan olmuş değilsin. bize tecrübe oldu işte. demekki bundan sonra ptt kargo ile asla ve asla iş yapmamak lazım. sıkma canını sen boşver. acelesi yok zaten. ben bikaç gün içinde bi kamyon ayarlıyorum burdan telefonda görüştüğümüz gibi. takma kafanı.

Merhaba arkadaşlar,
Hani sigorta şirketinden aracımızın kasko değerini belgeleyip bandrolu az verme olayı varya bakın ne oldu.Anadolu Sigorta acentesi olan Çağdaş Sigortayı aradım saat 9.30-10.00 sıraları bana bu belgeyi sizmi göderirsiniz benmi geleyim dediler ocak sonu yakın biz göndeririz dediler ve az sonra bana telefonla MNG kargoya verdik dediler bekliyorum.Bilenler için uzaklığı yazıyorum İstanbulda, Bostancı köprüsünden Maltepe Belediyesinin karşısına gelecek saat 14.00 oldu 16.00 oldu yok Çağdaş'ı aradım kargoda kargoyu (MNG) aradım tamam efendim yolda 4. gün yok yok yok gelmedi gittim elden aldım ve şikeyet ettim inanın rüzgara bıraksa gelir mesafe yakın.Şimdi benim gönderilerimi kesinlikle MNG ile yapmıyorlar.Ya elden veya başka yolla ulaştırıyorlar.İşlerimi bedava değil üste para verseler Anadolu Sigorta ve Çağdaş Sigorta dan başkasına yaptırmam sadece gönderimi MNG ile gönderirlerse hemen ilişkimi bitiririm.
Kendi genelde PTT kargo yu kullanıyorum fiyat olarak diğerlerinden ucuz kırılma durumunda zaten hepsi aynı ben PTT den memnunum.Fakat sizi gerçekten çok üzmüşler aynen benim MNG ile olan işim gibi.
Kalın sağlıcakla.

Koray Bey geçmiş olsun ,

Ürününüzün kaybolmadığına şükredin bence ;

Bakınız ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53110.0

Ptt Kargo'dan Şikayetçi Olanların Seçme Öyküleri

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Ptt Kargo Şikayetler - 001.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 002.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 003.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 004.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 005.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Ptt Kargo Şikayetler - 006.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 007.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 008.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 009.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 010.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Ptt Kargo Şikayetler - 011.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 012.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 013.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 014.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 015.jpg

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Ptt Kargo Şikayetler - 016.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 017.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 018.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 019.jpg

Ptt Kargo Şikayetler - 020.jpg

serkan35' Alıntı:
Başarılı bir çalışma yine paylaşım için teşekkürler,

Sağol Serkan,

Bu kadar yeterli sanırım.
Diğer konu başlığına da 25 adet atayım eşit eşit olsun çalışmam.
O kadar çok şikayet okudum ki aklınız durur arkadaşlar.
Sadece kayıp - Çalıntı - Teslim Edilmeme şikayetlerinden derlemeler yapmıştım.

merhaba murat bey
öncelikle geçmiş olsun
dava ne oldu?
bunun üzeirne birde ceza aldım derseniz çok üzülürüm

Merhaba ,

Savcılıktan hiç bir yazı gelmedi bana ve Merkez Karakol Amirliğine gelip yardımcı olan Baronun yolladığı avukata.

Avukata e-posta atarak durumu sormuştum ne oldu diye ;

Gelen yanıt;

" iyi günler murat bey eğer savcı iddiayı ciddi görürse sizi çağrır ifadenizi alır sonra da kamu davası açar işlem olduğunda size veya bana ulaşırlar veya yazı gönderielr merak etmeyin iyi günler ."

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR