PrometheusTR Arkadaşımızın Aracını Çamurlama Gezisi 24 Ocak 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 98
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,502
Ynt: PrometheusTR Arkadaşımızın Aracını Çamurlama Gezisi 24 Ocak 2010

saka yapiyorum yahu :smiley: kizma benimde arabayi yukseltmem 9 aydir bitmedi ;D

gerci son 6 ay askerdeydim ama ;D

Etiketler

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Deli kulakları küpeli derük.foto isterük.

Eskiler derki Mukdedir olmayan Mühlet İster açıklamasını yazmayacağım bunun anlamını benim ihtiyar ustam Ufuk Abi bilir daha da yaşlısı yok zaten forumda ;D ;D ;D

Yok DVD bunda değilmiş yok yoksa yayınlarmış vs vs ben diyomki senin Reno Toros Disco Disco Partizane aracın var onun için resim koymuyon hani gezide beraber olmasak ben bile inanacam senin aracının varlığına ama bu bir şehir efsanesi ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
.................................ı benim ihtiyar ustam Ufuk Abi bilir daha da yaşlısı yok zaten forumda ;D ;D ;D ...............................

Abowwwww ;D ;D ;D ;D ;D Kızdırmayın dedemi bastonuyla kafanıza vurur ;D ;D

yahu gerçekten nerde fotolar ???

altug onaran' Alıntı:
arkadaşlar bu olay garajdan çıkamayan toyota gibi şehir efsanesi olma yolunda ilerliyor ;D ;D ;D

Benimde aklımdan tam bu olay geçiyordu, Altuğ benden önce yazmış

Abilerim ablalarım ben diyorum ortada Disco yokki resmi olsun herif gitti bi yerde bi Disconun fotosonu koydu sonra da benim makine dedi ama oysa gerçek başka vatandaşın 3" yükseltilmiş station torosu var ben bu kadar tiyo vereyim yeter yoksa resim neyim gelmeyecek ;D ;D ;D

tamam arkadaşlar daha fazla olayı uzatmadan ben açıklama yapayım onur adına. sizinde amalum anladığınız gibi ortada disco felan yok onur bir kere söylemiş bulundu ve şimdi onurunu çiğneyip geri dönemiyor :D :D :D zaten ortada gezi felan da yok değil mi necmi abi. ben senin aracın fotoğraflarını da çekmedim :D siz okuduğunuzu zannediyorsunuz ama aslında böyle bir mesaj da yok ;D ;D ;D böyle giderse şehir efsanesinden çok matrix'e dönecek onur'un disco'su ;D ;D :p

discovery-V8' Alıntı:
Abowwwww ;D ;D ;D ;D ;D Kızdırmayın dedemi bastonuyla kafanıza vurur ;D ;D

yahu gerçekten nerde fotolar ???

Yok yok onun gözü görmez zaten yaşlılıktan ;D ;D ;D

Artık yaşlanmış Kirmire bile gidemiyomuş öyle duydum ;D ;D ;D

prof_facia' Alıntı:
tamam arkadaşlar daha fazla olayı uzatmadan ben açıklama yapayım onur adına. sizinde amalum anladığınız gibi ortada disco felan yok onur bir kere söylemiş bulundu ve şimdi onurunu çiğneyip geri dönemiyor :D :D :D zaten ortada gezi felan da yok değil mi necmi abi. ben senin aracın fotoğraflarını da çekmedim :D siz okuduğunuzu zannediyorsunuz ama aslında böyle bir mesaj da yok ;D ;D ;D böyle giderse şehir efsanesinden çok matrix'e dönecek onur'un disco'su ;D ;D :p

Yakup sende milletin kafayı bulaşık teline döndürdün iyice bak ortada bir gezi var sen varsın ben varım Onur var hatta iki de araç var bu gezide ammaaaa araçlardan biri toros hemi de bilmem kaç metre yükseltilmiş ;D ;D ;D

abi bende şüphe etmeye başladım kendimden hangisi gerçek hangisi değil :p şu resimler gelse de olay aydınlansa ;)

Yok abim yok bundan sonra kendi cep telefonumla çekecem resimleri bu ne yaw ;D ;D ;D

3 sayfa olmuş daha foto yokmu ? ;D ;D ;D

Dur ben dışarıda biraz tepinip geleyim 1-2 foto çekeyim Onurun araba diye yuttururuz ;D

Yok yaw ne resmi Onurun Disco su gibi bu resim işi de yılan hikayesine döndü harbiden

yapacak bir şey yok valla, makina sahibi olan arkadaş da üye foruma varsa bir diyeceğiniz kendisine iletin :D

heyt dedikomu yapmayın. İİ şeyler söleyin fotolarınız elimde ona göre...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR