Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 8 Şub 2016 #33 Gene bir yil sonra size cevap veriyorum Evet, galiba... pardon selamlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gene bir yil sonra size cevap veriyorum Evet, galiba... pardon selamlar... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hanesiviran Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 1 27 Şub 2016 #34 ne oldu şimdi son durum ne cıhaz saglammı yanıkmı kafam lar karıştı. hala yardım lazımmı
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 28 Şub 2016 #35 Bu cihazlar bekleyince ölüyor mu? Yeni okudum. Eyvah... Benim cihazlar 2-3 yıldır dolapta uyuyor? GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu cihazlar bekleyince ölüyor mu? Yeni okudum. Eyvah... Benim cihazlar 2-3 yıldır dolapta uyuyor? GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alfonse Zirve Mesajlar 4,954 Tepkime Puanı 50 29 Şub 2016 #36 hanesiviran' Alıntı: ne oldu şimdi son durum ne cıhaz saglammı yanıkmı kafam lar karıştı. hala yardım lazımmı Genişletmek için tıkla ... Anladığım kadarıyla doğan yıldız elektronik problemi çözmüş... Ama beklenen verim alınamıyor heralde... Ortam koşullarına bağlıyorum... Siz Ankara'da mısınız, Eğer yardım veya telsiz sorunlarIyla ilgilenme imkanınız vars diye soruyorum... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hanesiviran' Alıntı: ne oldu şimdi son durum ne cıhaz saglammı yanıkmı kafam lar karıştı. hala yardım lazımmı Genişletmek için tıkla ... Anladığım kadarıyla doğan yıldız elektronik problemi çözmüş... Ama beklenen verim alınamıyor heralde... Ortam koşullarına bağlıyorum... Siz Ankara'da mısınız, Eğer yardım veya telsiz sorunlarIyla ilgilenme imkanınız vars diye soruyorum... GT-P7500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi