Kendime cevap vereyim Aynaların otomatik katlanması için auris modelü taktırdım.Kumanda dan kitlendiğinde aynalar kapanıyor.Aynaların açılması kontağı çevirdiğinizde oluyor.Selamlar
Dikiz aynalarını içerden katlanma ve acılma özelliği anahtardan yapılabiliyor mu?
Kontak açıldığında aynalarda otomatik acılıyor bas as bas kapaya göre bir hayli pratik oldu.Maliyet 150.TL.Modül maliyeti ne kadar ?
Selim bey merhaba
Zamab içinde arkada alçalma olabiliyormuş.Bunun ayarıda tandır kollarından yapılıyormuş.
Kendi aracımda henüz ölçme yapamadım aralığın kaç cm olduğunu.Konforu pozitif yönde etkileyen bir dokunuş diyebilirim
Lpg olarak aldığım bu tarafa yaptığım ölçümlerde sehir içi kullanımı 100 km 16 lt seklinde.33 kuruş.Zor işlem . Genişlik , camın açısı vs vs pek mümkün olmaz heralde . Dizel prado geçen bi tane denk geldi baktım bende . Dizel 3.2 did pajeroya göre sessiz sayılır , ama yinede ses var . Yakıt lpg+benzin karışımından fazla mı diyorsunuz ?
Şener bey bu modülü nerde taktırdınız?Nasıl bir işlem nereye takılıyor acaba?Kendime cevap vereyim Aynaların otomatik katlanması için auris modelü taktırdım.Kumanda dan kitlendiğinde aynalar kapanıyor.Aynaların açılması kontağı çevirdiğinizde oluyor.
Fazla uzun bir işlem değil.Aynaların kontrol edildiği düğme grubuna takılıyor.Şener bey bu modülü nerde taktırdınız?Nasıl bir işlem nereye takılıyor acaba?
120 kasaya 150 kasa gögüsü yapılabiliyormuş min maliyeti 15.000 tl daha da yukarıya cıkar gibi geliyor banaZor işlem . Genişlik , camın açısı vs vs pek mümkün olmaz heralde . Dizel prado geçen bi tane denk geldi baktım bende . Dizel 3.2 did pajeroya göre sessiz sayılır , ama yinede ses var . Yakıt lpg+benzin karışımından fazla mı diyorsunuz ?