İstediğin parçaların fiyatına geleyim;
Ön disk:750
Arka disk:600
Ön balata:180 muadil
Arka balata:130 muadil
Ön balata aisin 350
Arka balata aisin 300
Kaliper tamir seti:300
Belirttiklerimden yukarıda isen yardımcı olurum malzeme noktasında
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2009 yılında sıfır olarak aldım. 10 yıldır kullanıyorum. 162000 de km olarak şu anda. Dağ taş kar heryere gittim. Şu ana kadar beni hic üzmedi. Yolda konforu mükemmel. Ucak ta gidiyor gibi sadece rüzgar ve motor sesi geliyor. Yolun vuruntusunu hissetmezsin.
araç yetkili servis bakımlı 10 yıldır aynı sahibinde fabrikası olan bir abi mercedesini daha aktif kullanmış
tabi yine de düşündürüyor iyice baktırmam lazım
yaş ile ilgili ne sorunları olabilir yüksek meblağlı sorunlar mıdır ?
araç yetkili servis bakımlı 10 yıldır aynı sahibinde fabrikası olan bir abi mercedesini daha aktif kullanmış
tabi yine de düşündürüyor iyice baktırmam lazım
yaş ile ilgili ne sorunları olabilir yüksek meblağlı sorunlar mıdır ?
En masraflı körükler olur genelde körük arızası olanlar normal amartisöre yada yükselyme kitine geçiyor.Peki fark ne olur arka tarafa daha sert olur kasis geçişlerinde cukurlarda vs konfor düşer biraz.
motor aksamı ve yürüyende bir sıkıntı yok ise makyaj konuları geriye kalır plastik parçalar tuzludur.
Kendi aracımda değiştirmiştim cam sıyırıcıları burada da bahsettim 2 sene önce 1000 tl fiyatı vardı suan fiyat daha da yukarıya cıkmıştır.
90 serisinden bahsediyorsunuz pek kullanıcısı yok gibi.
120 serisi şehir içi 11 12 lt yakar (dizel)
90 seriside 3 aşağı 5 yukarı aynı degerlerde cıkması muhtemel
90 serisinden bahsediyorsunuz pek kullanıcısı yok gibi.
120 serisi şehir içi 11 12 lt yakar (dizel)
90 seriside 3 aşağı 5 yukarı aynı degerlerde cıkması muhtemel
Sahibinden ilanda 97 model manuel prado 3.0 dizele 8 lt yakıyor yazmış pek inandırıcı gelmedi
benim baktığım 99 otomatik idi. ona (galerici) sordum bilmiyor. Sizin buyurduğunuz gibi pek kullanan yok net cevap alamadım
Sahibinden ilanda 97 model manuel prado 3.0 dizele 8 lt yakıyor yazmış pek inandırıcı gelmedi
benim baktığım 99 otomatik idi. ona (galerici) sordum bilmiyor. Sizin buyurduğunuz gibi pek kullanan yok net cevap alamadım
90 serisi daha manuel bir araçtır.Konforda düşük olacaktır.
Yakıt noktasında tam olarak neredesiniz aklınızdan geçen tüketim oranı nedir.
10 lt aşağıda cıkması zor gibi geliyor bana şehir içi.