power winch 12000lb-10000lb-9500lb

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,465
Ynt: power winch 12000lb-10000lb-9500lb

sentetik halatlı 12000 ld power vinch yeni aracımıza yeni model tamponuyla montajı bizzat kendi aracımdada kullandıgım marka fiyatı bedavadan az pahalı her 4x4 gerek
[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_4244.jpg

IMG_4246.jpg

Etiketler

bull' Alıntı:
12000 lik hiç bir zaman 1250 tl ye satılmadı insanlara yanlış yönlendirme yapmanızda bir art niyet olsa gerek Fiyatlarda indirim yapmak için sizden icazet alma gibi bir durum olmadığına göre fiyat politikamız sadece bizi ilgilendiren bir meseledir.

ne alakasi var, tmm haklisiniz, yanlis hatirlamisim, 1250 degil 1200 tl mis, pardon.

evedilaz' Alıntı:
sentetik halatlı 12000 ld power vinch yeni aracımıza yeni model tamponuyla montajı bizzat kendi aracımdada kullandıgım marka fiyatı bedavadan az pahalı her 4x4 gerek
[attachment=1]
[attachment=2]

hayırlı olsun, kaça aldınız ?

sagolun YAKUP by fakat dikkatimi çekdi mazur görün ama daha dün üye olmussunuz 19 mesajınız var sitemizde toplam attıgınız tarık beyi ise sitemizden yazılarından ilanlarından satışda olan ürünlerinden sitemize olan sponsorlugundan eminim tanımıyan ark yokdur ailemizde.
sizinse 19 mes var daha dün üye olmussunuz soyadınız bile yok bize kendinizi tanıtma lutvunda bile bulunmamıssınız oysaki bu ailemizde bir gelenektir tanışma sayfamız var neden acaba :smiley:))
bu mes 5 tanesi bü ilana attıgınız karalama mesajları garip bu tavrınız
sizde daha kaliteli bir vinch mi var acaba daha ucuzamı satıyorsunuz :smiley:)
satın aldıgımız 2 vinç ve ilkini şahsen kullanmaktayım 1 2 yıl önce bu paralara vinç almayı hayal bile edemezdik yalanmı farklı firmaların piyasaya girmesi bu tarz ekipmanları bazı firmaların tekelinden çıkardı malum rekabet şartlarını oluşturdu günümüz şartlarında 10 liraya mal alıp 7 liraya satanlarda var önemli olan esnaflık satılan malının arkasında sonunakadar durması satıcının bence gerisi boş satıcı biz parasını daha yollamadan bize vinci kargo yaptı elimize ulaştıkran 1 gün sonra ödemesini yaptık bundan daha iyi esnaflıkmı olur

deniz çalıkoğlu

Bu memleket sorunu, meyve veren ağaç taşlanır, yada meyva vermesin diye filizken ezilir.:smiley::smiley:
Piyasada bu marka ve diğer pek çok marka mevcut.Bunların arasından biri tercih edilir.Hemen hemen her malın imal edildiği ülke aynı, bu ürünün avantajı sentetik halata sahip olması şu andaki ürünle alakalı yüzeysel bilgimle.Resimlere bakılırsa ürün sağlamda, daha ne olsunki? Hayırlı satışlar.

bull' Alıntı:

Resimdeki araç benim.vinci alalı 6 aydan fazla oldu.
Acemilikte var tabi.vinci baya faal kullandım,hatırlamadığım kadar kendi aracımı ve diğer araçları vinçledim.20 metreye varan mesafelerde vinçleme yaptım.
Çok memnunum.
Satıcı arkadaşım Tarık a ve vinci alıp aracıma tamponuyla beraber montajını yapan Tamer e teşekkür ederim.
Geçen haftada lastik aldım gene memnunum.Buradan bu vesileylede Bayram a teşekkür ederim ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR