Ümit beyinkide toplam ağırlığı 9 kg. oldu. Benim vinc daha bağlantı aparatlarını yapmadan çıplakken zaten yanlış hatırlamıyosam 2-3 kg Ümit beyinkinden daha ağırdı. Ayrıca bizim ustalar aşırı sağlamcı olduklarından altına destek sacları falan attık, arac bağlantısını platinadan yaptık. Yani bu haliyle iddia ederim sadece büyük kapasiteli vinc koysak, hiç bi yeri kırılmadan 5-6 tonluk kamyonları, belki daha fazlasını çeker ;D ;D ;Dolguncandan' Alıntı:Monti, güzel görünüyor.
Yalnız, birşeyi merak ettim: Üiterkan'ın vinci galiba 5-6 kg idi. Senin vinç niye toplam 15 kg oldu?
Oynatmalı zaten...s.forester' Alıntı:elinize sağlık sayın monti , yalnız bu vinç kafayı sağa sola oynatmasın ?
Olgun hocam benim tüm ekipmanın son hali 8870grolguncandan' Alıntı:Monti, güzel görünüyor.
Yalnız, birşeyi merak ettim: Üiterkan'ın vinci galiba 5-6 kg idi. Senin vinç niye toplam 15 kg oldu?
Aslında sorunuzu gördüm ama ayrıntılı foto çekip o şekilde bilgi verecektim. Eğer çok acil ise elimdeki fotolardan size bilgi mahiyetinde şunları gönderiyorum. Vinc tablasına kısa ve kalın demirden ayrı bir ara bağlantı yaptık. Bu bağlantı parçası vincin tablasına 14mm'lik kısa vida ile takıldı ve silikonlu somonla sıkıldı. diğer ucuna ise araç ile vinç arasındaki ara bağlantı aparatının bir ucunu takıyoruz. 2 resim gönderiyorum. Birisi temiz birisi de anlatımlı. Umarım anlaşılır.nhcteam' Alıntı:ümit bey bir soru sormuştum size yanıt verirseniz sevinirim yukarı mesajlarda... sizden gelen yanıta göre portatif vincimi bitireceğim
Monti Bey sizin portatif vinç çok orjinal ve heybetli olmuş. Arazideki videolarınızı bekliyoruz Bu arada bizim vinçlere uzaktan kumanda taksak hiç fena olmaz gibi. Türkiyede Huma oto'da satılıyor fiyatı 77 TL. Ama yurt dışında ebayde daha ucuz.Monti' Alıntı:Videolar yakında... Ama şu deneme videosu ile idare edelim şimdilik...
http://www.youtube.com/watch?v=CW9x0e8ndBQ
Ümit bey hali hazırda kontaktörü basınca çektirip basınca bıraktıran bir uzaktan kumandayı bir yerde kullanıyoruz maliyeti 35 tl idi en son. Bu uyarlanabilirmi diye bakmak lazım ??? bi boşlukta inceleyelim...ümiterkan' Alıntı:Monti Bey sizin portatif vinç çok orjinal ve heybetli olmuş. Arazideki videolarınızı bekliyoruz Bu arada bizim vinçlere uzaktan kumanda taksak hiç fena olmaz gibi. Türkiyede Huma oto'da satılıyor fiyatı 77 TL. Ama yurt dışında ebayde daha ucuz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-12v-oto-vinc-icin-kablosuz-kumanda-kiti-kumanda-56831963/detay/?keyword=kumanda
http://www.ebay.com/itm/12V-50ft-Wireless-Remote-Control-Kit-for-Truck-Jeep-ATV-Winch-Warn-Ramsey-/200735792648?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2ebcc91e08&vxp=mtr
Evet vurur ... Ama o vuracak kadar çevirip bağladığımızda zaten vinç çekmez. O yüzden sadece bağlı değil boştayken dönüp vurmaması için dikkatli olmak gerekir..s.forester' Alıntı:sayın monti, vinç kafayı oynatmalı da , tampona vuracak kadar oynatmaz mı onu sormak istemiştim ?
ümiterkan' Alıntı:Aslında sorunuzu gördüm ama ayrıntılı foto çekip o şekilde bilgi verecektim. Eğer çok acil ise elimdeki fotolardan size bilgi mahiyetinde şunları gönderiyorum. Vinc tablasına kısa ve kalın demirden ayrı bir ara bağlantı yaptık. Bu bağlantı parçası vincin tablasına 14mm'lik kısa vida ile takıldı ve silikonlu somonla sıkıldı. diğer ucuna ise araç ile vinç arasındaki ara bağlantı aparatının bir ucunu takıyoruz. 2 resim gönderiyorum. Birisi temiz birisi de anlatımlı. Umarım anlaşılır.