Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu G'sersini HIC BIRSEY tutamaz !!!! bu arac'i ogrendigim zaman satilmisti :'( gec buldum......cabuk kaybettim.... :'( :'( motoru 312D sprinter motoru, yani bir sure e serisi'nde 290 td motor. bu tip G serisi'ni yaratan ozel alman firmasina mersedes benz artik izin vermiyor bu G serisi benim ruyalarima cook girmisti
nasil G serisi ama.....
adamlar unimogu yapmıs yani abi : )) hep aklımı kurcalamıştır neden çıkıp portal akslı bir g yapmıyorlar diye.. tek düşünen ben değilmişim demek ki : ))
Volvo nun aksları olmalı yurtdışında daha küçük aks aralığı ve küçük oluşu (Unimog serisinin diferansiyelleri 404 ler 1978 416 lar 85(?) te üretim bitti) ebebiyle tercih ediliyor diye biliyorum