Port Bagaj İmalatım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunusure Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,543

Etiketler
Ynt: Port Bagaj İmalatım.

yunus bey valla tebrikler yana yana sadece tavana şekil olsun birde sis bağlayayım diye aylardır sepet bakıyorum ama maalesef öy fiyat çekiyorlar ki hevesim kursağımda kaldı acaba bu konuda bana da yardımcı olabilir misiniz sorun değil işçilik se bende gelip yardım edebilirim elimiz takım tutar alimallah, sepet işini hallede bilsen boya işi kolay ama bu işi yaptırabileceğim çevremde öyle kabiliyetli bir arkadaş yok, sizin içinde sakıncası yoksa bu onarımı paylaşabilir misiniz.
saygılarımla hayırlı günler.

berkkamu' Alıntı:
yunus bey valla tebrikler yana yana sadece tavana şekil olsun birde sis bağlayayım diye aylardır sepet bakıyorum ama maalesef öy fiyat çekiyorlar ki hevesim kursağımda kaldı acaba bu konuda bana da yardımcı olabilir misiniz sorun değil işçilik se bende gelip yardım edebilirim elimiz takım tutar alimallah, sepet işini hallede bilsen boya işi kolay ama bu işi yaptırabileceğim çevremde öyle kabiliyetli bir arkadaş yok, sizin içinde sakıncası yoksa bu onarımı paylaşabilir misiniz.
saygılarımla hayırlı günler.
Rica ederim murat bey :smiley:Ben İzmirdeyim elbette yardımcı olurum.Benim piknik sepetinde ;D montajı bugün bitti.En kısa zamanda fotoğrafları eklerim.

Telefonla bir kaç foto ekliyorum.Sisleri yarın değiştiricem pek hoşuma gitmedi. :smiley:[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

27052010103.jpg

27052010104.jpg

27052010106.jpg

27052010109.jpg

27052010107.jpg

valla çok güzel olmuş, güle güle kullanın, benimde aradığım böyle bir şey ama dediğim gibi burda istanbulda çok rakam çekiyorlar onun içinki hevesim kursagımda kaldı :D :D :D

Evet bütün aşamalarını birebir gören ben kendi aracıma bunu senin ne vakit yapacağını merakla bekliyorum :smiley: Bu arada benim verdiğim sisleri neden takmadın? Bana mı ayırdın yok sa :smiley:Eline sağlık elinden her iş gelen kardeşim..seninle bunun imalatına başlıycaz anlaşıldı..

zorlu05' Alıntı:
Evet bütün aşamalarını birebir gören ben kendi aracıma bunu senin ne vakit yapacağını merakla bekliyorum :smiley: Bu arada benim verdiğim sisleri neden takmadın? Bana mı ayırdın yok sa :smiley:Eline sağlık elinden her iş gelen kardeşim..seninle bunun imalatına başlıycaz anlaşıldı..
En kısa sürede senin sepetede başlıycaz sevgili sinan abim.Bu arada bana getirttiğin sisleri biraz önce taktım.Çok daha güzel oldu. :smiley:

tavanda sisler sanki biraz geride mi kalmış?? sepet harika olmuş amaaa..

Harika olmuş.VE araca çok yakışmış.Bir de ön kaput rüzgarlığını nereden ve ne kadara aldığınızı sorabilirmiyim.teşekkür ederim

JAMES BROWN' Alıntı:
Harika olmuş.VE araca çok yakışmış.Bir de ön kaput rüzgarlığını nereden ve ne kadara aldığınızı sorabilirmiyim.teşekkür ederim
Teşekkür ederim kaput rüzgarlığını TAROTO dan aldım 200tl fiyatı.

Sisileri değiştirip bir kaç foto daha...Doğadan ;D
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF0043.jpg

DSCF0068.jpg

DSCF0069.jpg

DSCF0102.jpg

DSCF0147.jpg

Sen bizi sat sonra git dumanlıya foto çek..sana yakıştıramadım Yunus..sen anlaşıldı free takılmayı seviyosun..ne yapalım bizde başka eküri buluruz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri