Arkadaşlar bir süredir aklımda olan port bagaj imalatına bugün başladım.Biraz zahmetli bir iş ama sonuçlarıı keyifli
İmalat için gereken 3 boy yarım parmak boru,tüm demircilerde bulunur.1 boy 6 metre,fiyatıda 10 tl geresi işcilik.Ben boruları arkadaşın atölyesinde kıvırttırdım.Boya işlemleri ve araca takıldıktan sonra fotoları sizlerle paylaşırım.
Boyutları:120cm-100cm alt parça
115cm-100cm üst parça
yükseklik:14 cm[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]
Arkadaşım ben sadece gördüğümü vede doğruyu söyledim, kaç kişiyi cesaretlendirdiğinizi biliyormusunuz.Ben çift kabin aracıma fiber kabin yaptırmıştım üzerine sizinki gibi birşey düşünüyordum tek endişem fiberin taşıması.Kabin üreticisi firmaya sorup bende işleme başlama niyetindeyim.Fakat sizinki gerçekten güzel görünüyor güle güle kullanın.
Kalın sağlıcakla.
Güzel bir paylasim olmus... elinize saglik... belki port bagaj imal edenler gorur de 600 ile 1000 tl arasindaki fiyatlari neye gore istediklerini bize aciklarlar... ;D
Güzel bir paylasim olmus... elinize saglik... belki port bagaj imal edenler gorur de 600 ile 1000 tl arasindaki fiyatlari neye gore istediklerini bize aciklarlar... ;D
Aslında malzeme değilde işçili çok ;D
Basit bir demirciye gidip 3 boy boru ile tarif ederek yaptırabilirsiniz.Amaa bunun bir arazi arabasına parça olacağını sakın söylemeyin. ;D
Aslında malzeme değilde işçili çok ;D
Basit bir demirciye gidip 3 boy boru ile tarif ederek yaptırabilirsiniz.Amaa bunun bir arazi arabasına parça olacağını sakın söylemeyin. ;D
Ne diyebilirz abi bunun için? Çünkü cesaretlendirdiğiniz kişilerden birisi de benim ne yalan söyleyeyim HAzır işyerim sanayinin hemen dibinde haftasonları gidebilirim. BEn demiri bükme kısmından çok korkuyorum. Hepsini eşit eğilmesi zor gibi geliyor. Bir demirci için çok kolay olabilir belki