Polonezköy Civarı Keşif Gezisi (27 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,822
Güzel bir pazar geçirmişsiniz.gps kayıtları var mı acaba ?polonezköyde ana yoldan ormana girince yüksek gerilim hattının geçtiği direk vardı o taraflar mı?

Etiketler
Orkun, burası tam senin yaratığa göre bir etap. ;D Testlerini burada yapabilirsin. Takılmadan geçerse cj'yi sat gitsin ;D

duman' Alıntı:
Güzel bir pazar geçirmişsiniz.gps kayıtları var mı acaba ?polonezköyde ana yoldan ormana girince yüksek gerilim hattının geçtiği direk vardı o taraflar mı?

Dönüşü dediğin yoldan yaptık Cüneyt. Gps kayıtları yok. Aslında bizim niyetimiz hafta sonunu çocuklarla birlikte geçirip, hemde hafif off-road yapmaktı. Ama, işte böylesine zorlu bir etaba rastladık.

Kanalların için de biraz hasarda aldı benim xj :( :(

arza.jpg

çamur kuruduğu için etap çok zorlaşmış sanırım yoksa yumuşak haliyle belki bu derece zor olmazdı, etraf güzel görünüyor, bi de piknik alanı var yanda :smiley:
Yüksel abi heavy duty yapmamışmıydın sen rot kolunu?

Ben size bensiz bir yere gitmeyin başınız derde girer demedim mi ;D

Çok güzel bir bölge keşfetmişsiniz.Çamur sakız kıvamında olmalı..Biraz daha yağmur olsa belki daha kolay bir etap olurdu.
Ama orada piknik masaları görüyorum bu vatandaş oraya nasıl geliyor? ...

Yarım bıraktığınız o etaptan intikam ne zaman ;D :D ...

Fotoğraf çekenlerin eline sağlık çok güzel kareler..

Evet Mert tesbitlerinde haklısın.Kanalların dışında kalan kısımlar sertleşmiş buda aracın altının takılmasına sebep oluyor.Ama yumuşakta olsa yinede çok zorlu bir etab bazı bölgelerde kanalların derinliği 50cm yi buluyor.Tabiki o kanallara girmedik ama içi su dolu olsa bunu göremezdik.
Piknik yeri konusundada haklısın etabın hemen yanında piknik yeride var. ;D ;D Hem yiyorsun hem off-road yapıyorsun. :D :D
Rot kolunu heavy duty yapmadım.Bu sefer rot kolu değilde ona ve dikeksiyon amortisörüne bağlı olan kol yamuldu.

Jeep34' Alıntı:
Ben size bensiz bir yere gitmeyin başınız derde girer demedim mi ;D

Çok güzel bir bölge keşfetmişsiniz.Çamur sakız kıvamında olmalı..Biraz daha yağmur olsa belki daha kolay bir etap olurdu.
Ama orada piknik masaları görüyorum bu vatandaş oraya nasıl geliyor? ...

Yarım bıraktığınız o etaptan intikam ne zaman ;D :D ...

Fotoğraf çekenlerin eline sağlık çok güzel kareler..

Valla sorma abi seni baya andık zaten.Kulakların çınlamıştır..Asfaltın hemen kenarında piknik yeri var biz içinden geçip gittik.
Kolay etab ha... :smiley: Abi görürsün sen kolay etabı ;) .Hele bi gidelimde gör.Dediğim gibi,bildiğin bütün zorlu etabları unut abi.Bu en zorlusu.
Hele bi nereye çıktığını öğreneyimde bir günümüzü bu etaba ayırıcaz.Sabah 08:00 artı gece kaçta biter bilemem. ;) ;D

güzel bir gezi olmuş
en azından biraz çamur bulabilmişsiniz :smiley:
2 gündür doğru dürüst bir çamur bulamadım, İstanbul ne kadar çabuk kurumuş ?

Abartıyorum abi sen rahat ol. ;D ;D Şimdi ggogle eart dan baktımda fen görünüyor yavv :eek: Bi gidip yaya keşif yapmalı ondan sonra arabalarla gideriz :smiley:

ne güzel olmuş çamur, bu defa canım çekmedi, hafta sonu bende yeteri kadar çamura girdim. Yoldaki çamur sanki özellikle sizin için oraya konulmuş gibi duruyor. Her taraf yeşil, bir taraf dere ama yolda 1 metre çamur. :smiley:

Arkadaşlar gerçekten süper bir gezi olmuş tabi siz ailece gezmek istemişsiniz ama bu biraz aşmış . Aracın hasarı için geçmiş olsun ama öyle bir parkur için yine hasar sayılmaz o.

Gerçekten çok zor bir etapmış.devamı olması gelecek için ayrı bir güzellik.paylaşımınız için teşekkürler fotofraflar harika.yüksel geçmiş olsun önemli birşey degildir işallah.aracımız yok diye bizi unuttu galiba gezenbilir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,877
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR