PMR Telsiz Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,049

Etiketler
Ynt: PMR Telsiz Almak İstiyorum

bu kamplarda etkinliklerde bide ben normalde trekkingde yapıyorum kalabalık gruplarla orda da kullanmayı düşünüyorum :D

teşekkür ettim serkan bey :D bi marka model varmıdır bana söyleyebileceğiniz

cidowsky' Alıntı:
teşekkür ettim serkan bey :D bi marka model varmıdır bana söyleyebileceğiniz

Motorola Aselsan Switell birde Grundig ince bir model çıkarmış bana Haziranın ilk haftası 1 takım gelicek ondan
acil değilse bir inceleyim size bilgi vereyim

benim aselsanda çalışan komşum var acep ondanmı bi öneri istesek ne yada onlar bulabilirlermiki iyi bitane

Ya sadece marka farkı var standart bir cihaz bu bilgi için bak bu sayfaya
http://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=16027

presetent a da bir bakayım ankarada maltepe pazarı var bugun yarın gitmeyi düşünüyorum hepsine bi bakarım artık teşekkürler cem

Yabu kadar ilgi çekici bir konu olduğunu bilseydim. Sayfa açardım. Birde anket koyardım. Hangi marka diye.. Ardı arkası kesilmedi maaşallah.
Al artık kız bi telsiz sende! :D :D :D

adnan abi telsizi alırsam ordan devam edeceğiz yol boyu muhabbetlere ben bilirsin hiç susmam :D daha fazla ne kadar konuşabilirim sorusunun cavabını arar dururum :D işin şakası bi yana motorolada iyi dediler bi bakalım artıkın alpaslan abi yaaa iyiki bi soru sordum yaaa :D allak allak yaaa adnan abi görüşürüz 2 hafta sonra :D

mezeci_67' Alıntı:
Telsizi alırsa muhabbet biter abisi.. ::smiley: ;D
bu forumdaki muhabbet bahar senligine kadar sürer sanırım. hala ese dosta anlatıyorum. baygınlık geldi herkese :smiley:

Sor sorma demiyoruz da. Netice al bari. Bu kadar yaygara boşa gitmesin...
Bide naçizane fikrim Aselsan'dır..
Yerli malı yurdun malı. Kaliteyse kalite.. Özellikse özellik..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR