Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 421
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 205,753

Etiketler

AYDURAN' Alıntı:
Yavuz abi benim içinde Disco II ağır basıyor, çok hoşuma gitti bu araç...Hem kasa ve iç mekan daha büyük galiba, hemde çok fazla donanıma sahip...Birde dediğiniz gibi sonuçta daha yeni...Ama vergi olayı kafamda muamma...Yıllık vergisi ne kadardır vede önümüzdeki yıl ne kadar olacak veya araç 10 yaşına girince ne kadara düşecek konusunda net bir bilgiye sahip olabilsem, o zaman daha iyi analiz edebileceğim belki...Her iki aracı fiyat olarakta kıyaslayınca tabiki disco II ağır basıyor ama dediğim gibi vergi olayı muamma...

Şu anda 3800 ytl vergisi ama bu heryıl 2009 a kadar % 10- 20 artar 2010 da bir düşme olacak bir alt kategoriye ayrıca o yıl belirlenecek kasko bedeli dahada düşmeye sebep olacaktır.

Selamlar

25.000 den 20.000 e düşmüş fiyatı bu araçta sorun yoksa kaçırmamak gerek üzerinde nerden baksan 10 bin YTL lik te ekipman var

wterra' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2999949

Murat hocam disco arıyordun bunu gördün mü?..2 gün önce fiyatı 25'ti indirmişler fena görünmüyor ama kayıt fatura işlerini bilemiyorum..

yalnız bu arkadaş geçen sürede port bagaj yaptırmış, niye halen satmak istiyor ki? ya çok ciddi bir sorun çıktı araçta son anda veya sadece kaç para eder diye koydu ilanı geyiğine

Hocam ben hergün bakıyorum bu ilana...Bu port bagaj'lı foto yaklaşık 1 aydır sitede...Yeni olan tek foto; yandan gösteren foto...Sağ önden çekilen fotoyu kaldırıp bunu koymuşlar yerine...Benim tahminim adam kaç aydır satamayınca, bir ay önce bu port bagajlı halini koydu siteye belki ilgi çeker diye ama bu 1 aylık sürede de ilgi olmayınca bu kezde fiyatı aşağı çekti...Ben gündüz arar konuşurum...Bakalım ne diyecek...

Disco II hakkında saatlerce konuşuruz bir gezenbilir gezisinde...

2 tip disco arasında tercih yapılacaksa.. Günlük kullanım + offroad için Serie II
Sadece hobi aracı ve offroad için Serie I

Sizin günlük kullanacağınızı da düşünerek Serie II Diyorum...

Ancak.. Otomatik tranmisyonun sağlam olduğunu bilgisayara bağlatıp bakmak lazım...
ABS-TC-HDC modülü = 2500 YTL genelde sağlam çıkar..
Ancak aynı sistemlerin modülleri veya komple porya başı.. (Defender poryası kullanmıyor Serie II)
850 YTL - sensör sadece 250 YTL gibi...

Sistemde aksaklık varsa(kronik mutlaka olacaktır.) 2000 YTL verip gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Disco I için yapılan harcaamaları bu arabaya yaparsanız daha konforlu daha sağlam daha başarılı ve daha değerli bir araba elde edersiniz.
AMa vergi yükü fazla olur hatırlatmak isterim..

Selamlar,

Bir gezide benim arabayı inceleriz.

Teşekkürler Serdar hocam...Abi gönlüm II'den yana ama vergi olayı çok korkunç...Mantığımsa I diyor...

Serdar bey sizin araç kaç model? vergisi ne kadar?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR