Pirinçci Kemerburgaz Orman Gezisi (02 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,366
Ynt: Pirinçci Kemerburgaz Orman Gezisi (02 Mayıs 2009)

Teşekkür ederim Hakan, sizlerin yolunda ilerlemeye çalışıyoruz.
Aracın vinci arızalı yenisi geliyor, o zaman plakanın yeri değişecek zaten

Etiketler

Ufuk bey paylaşım için teşekkürler ayrıca tek araç o çamura girmek yürekliliğini gösterdiğiniz içinde sizi tebrik ederim.

Adnan Bey teşekkür ederim,
Biraz dolduruşa geldim, arkadaşlar ''sonuçta bir şekilde çıkarız, araba burada kalacak değilya'' falan derken verdim gazı yürüdüm başımıza geleceği bile bile ama netice itibariyle hataydı tabiki.

abi goruntuler ıcın çok tesekkur ederım pas 11 alışkındır çamur olmaya 60 aracın ıcınden en çok çamur olan hep o luyor du dursun usta da her yare gozu kapalı dalıyor du tabı o gazla bız de pesıne aracın hayırlı olsun çok harıka bır araç nıva tr ye uye degılsın heral de yoksa ben de yakınım gıttıgınız yere haberım olsa berabar gıderdık kısmet bıda hakıne saygılar :smiley:

Abi sıkı gezi olmuş baya ;) Arızalı vinç, tek araba cesaret işi telefon çeken yerlerden uzaklaşmamak lazım tek araba. Ben çamur lastiklerini sezona kadar söktüm, arabayıda yıkatıp temizledim. Bu haliyle binmek bile gelmiyor içimden :(

İyi macera yapmışsınız. Ama bence yine de tek araç çıkmak oldukça güvensiz. En az iki hatta üç araç çıkmakta her zaman büyük fayda vardır.

paşalı' Alıntı:
abi goruntuler ıcın çok tesekkur ederım pas 11 alışkındır çamur olmaya 60 aracın ıcınden en çok çamur olan hep o luyor du dursun usta da her yare gozu kapalı dalıyor du tabı o gazla bız de pesıne aracın hayırlı olsun çok harıka bır araç nıva tr ye uye degılsın heral de yoksa ben de yakınım gıttıgınız yere haberım olsa berabar gıderdık kısmet bıda hakıne saygılar :smiley:
PAS 11 gerçekten çamurla özleşteşmiş, niva tr üyesi değilim ama sizlerlede bir an önce tanışıp gezilere katılmak isterim, selamlar

MC' Alıntı:
Abi sıkı gezi olmuş baya ;) Arızalı vinç, tek araba cesaret işi telefon çeken yerlerden uzaklaşmamak lazım tek araba. Ben çamur lastiklerini sezona kadar söktüm, arabayıda yıkatıp temizledim. Bu haliyle binmek bile gelmiyor içimden :(
Muratcım hakikaten girilmemesi gereken biryerdi ama gözümüzü kararttık birkere, bulunduğumuz yer otoyoldan 3-4 metre yükseklikteydi, bir ara aşağı otoyolun çelik bariyerlerine halat atıp bizim krikoyu vinç olarak kullanmayı düşündük, daha sonra kaldırıp altını beslemeyi uygun gördük, hakikaten sıkı bir geziydi, en azından bizler için.
Önümüzdeki sezon bu sıkı gezileri sizlerlede yapmak isterim, görüşmek üzere Ender Bey'e selamlar

engincez' Alıntı:
İyi macera yapmışsınız. Ama bence yine de tek araç çıkmak oldukça güvensiz. En az iki hatta üç araç çıkmakta her zaman büyük fayda vardır.
Çok haklısınız, biz orada yola yakın olmanın rahatlığıyla davrandık belki ama tek araç her zaman risk.

güzel gezi olmuş ufuk kardeşim 9 mayıstada eski taşoluk belediyesinin orda asfaltta gördüm sizi araçta sorun vardı galiba ?

Doğrudur Tolga, işyerinden arkadaşlar göle balığa giderken,sol aks yerinden çıkmış, dört saat yolda kalmışlar.
Meret arazide iyi gidiyorda, asfaltta böyle sorun çıkarıyor ;D

haklısın ufuk geçmiş olsun kalabalık görünce bizde durup kalabalık etmeyelim dedik zaten bizde eşya taşıyorduk gec kalmıştık transit gecmek zorunda kaldık :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR