Teşekkürler2fast4you' Alıntı:gecmıs olsun....paylasım ıcın tesekkurler.
PAS 11 gerçekten çamurla özleşteşmiş, niva tr üyesi değilim ama sizlerlede bir an önce tanışıp gezilere katılmak isterim, selamlarpaşalı' Alıntı:abi goruntuler ıcın çok tesekkur ederım pas 11 alışkındır çamur olmaya 60 aracın ıcınden en çok çamur olan hep o luyor du dursun usta da her yare gozu kapalı dalıyor du tabı o gazla bız de pesıne aracın hayırlı olsun çok harıka bır araç nıva tr ye uye degılsın heral de yoksa ben de yakınım gıttıgınız yere haberım olsa berabar gıderdık kısmet bıda hakıne saygılar
Muratcım hakikaten girilmemesi gereken biryerdi ama gözümüzü kararttık birkere, bulunduğumuz yer otoyoldan 3-4 metre yükseklikteydi, bir ara aşağı otoyolun çelik bariyerlerine halat atıp bizim krikoyu vinç olarak kullanmayı düşündük, daha sonra kaldırıp altını beslemeyi uygun gördük, hakikaten sıkı bir geziydi, en azından bizler için.MC' Alıntı:Abi sıkı gezi olmuş baya Arızalı vinç, tek araba cesaret işi telefon çeken yerlerden uzaklaşmamak lazım tek araba. Ben çamur lastiklerini sezona kadar söktüm, arabayıda yıkatıp temizledim. Bu haliyle binmek bile gelmiyor içimden
Çok haklısınız, biz orada yola yakın olmanın rahatlığıyla davrandık belki ama tek araç her zaman risk.engincez' Alıntı:İyi macera yapmışsınız. Ama bence yine de tek araç çıkmak oldukça güvensiz. En az iki hatta üç araç çıkmakta her zaman büyük fayda vardır.