Affınıza sığınarak, herhangi bir kamp karavan derneğine üye olMAyan birisi olarak, yalnızca merak ettiğim için sormak istiyorum: HERHANGİ bir kamp karavan derneği bugüne kadar karavancıları ilgilendiren mevzuatı değiştirmek için ne yaptı? Örneğin 5 seneden önce yapılan dönüşümlerden alınmak istenen %120 ÖTV'yi kaldırmak için ne gibi adımlar atıldı ve ne türden ilerlemeler sağlandı? Bu türden bir derneğe üye olmak benim gibi üye olmayanlara ne fayda sağlayacak? Bugüne kadar üyelerine ne türden faydalar sağladı?
Derdim polemik yaratmak değil, ama belki şu soruları da sormak gerek:
Kamp karavan derneği (ya da genelde Türkiye'deki bilumum derneklerin) üyeleri neden sürekli olarak birbirleriyle didişiyorlar? Didişmek dışında somut iş yapan, üyelerine fayda sağlayan HERHANGİ BİR dernek var mı? Onlarca yıldır içinde çalıştığım bilumum dernekler içinde bu sorularıma olumlu cevap alabileceğim tek bir tanesini dahi görmediğim için GERÇEKTEN merak ediyorum.
Sevgili moderatörümüz belki bu konu başlığını başka bir yere taşımak isteyebilir, itirazım yok. Hatta daha uygun olacağı kesin.