Bu konuya bir göz atın isterseniz. Pw 250 Nin Hummer E Dönüşümü...
Çok güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık İlker beyBu konuya bir göz atın isterseniz. Pw 250 Nin Hummer E Dönüşümü...
Ben yapmadım ruhsatla ilgili size fikir verebilir diye paylaştım. İkinci sayfada bununla ilgili yazışma vardı.Çok güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık İlker bey
Evet gordum, onlarda proje cizdirmelerine ragmen yapamamislarBen yapmadım ruhsatla ilgili size fikir verebilir diye paylaştım. İkinci sayfada bununla ilgili yazışma vardı.
İyi günler, benim bugünkü sorum Pick-up'ların kasasını kapatıp, ruhsata işletince hız limitinin artıp artmadığı hakkında, bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
ha yaşa anlatamadım gittiEğer araca takılan kabin, aracın tavan seviyesi ve üstünde ise ruhsatta camlı kabinli "panelvan" diye geçer ve hız sınırları 10 km daha artar. Aracın tipi kamyonetten kapalı kasa (veya camlı kabinli) panelvana dönüşür. Muayene süresi yine her yıldır. Otomobilden farklı olarak hızınız 10 km aşağıda kalır ama kamyonetten de 10 km artar yani arada olur.
Hız Sınırları
Benim aracımda da (Navara) camlı kabin ile kapalı, ruhsata da işlettim fakat önemli olan ruhsatta yer alan (araç sınıfı) bölümünde hala N1G yazılı
Hız sınırları da buna göre düzenlenmiş (yukarıdaki linkte görüle bilinir)
Ruhsatta kamyonet sınıfında olan pick up'ı, panelvan kamyonet olarak değiştirebiliyor muyuz?aracınızın ruhsatında" Panelvan Kamyonet " ibaresi varsa aracınızın hız limitleri artar.Bunun haricinde kapalı kasa kamyonet , tenteli kamyonet, .....kamyonet vs. ibareler hız sınırlarında bir değişikliğe yolaçmaz , Panelvan ibaresi bulunması lazım.