Pick-up'ımın Yedek Lastiğini Çaldılar.. Yenisi için Ne Önlemler Alabilirim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan acdsee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,846

acdsee

Ana Kamp
Yer
Adana
Web
acdsee.deviantart.com
Ne oldu nasıl oldu anlamadım.. Ülkemizdeki sorunlar insanların ahlakı konusunda hiç konuşmayacağım çünkü çok sinirli ve şaşkınım..

Gelelim merak ettiğim konuya.. İkincisini de çaldırmadan ne gibi önlem alabilirim.. Bu konuda çalışma yapan başka arkadaşlar varsa önerilerini alabilir miyim acaba? Şimdiden teşekkürler..

Etiketler
Ynt: Pick-up'ımın Yedek Lastiğini Çaldılar.. Yenisi için Ne Önlemler Alabilirim?

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.

Yedek tekeri koyduğunuz zaman kapatma aparatına alarm bağlayabilirsiniz. Teker bağlama aparatı çekilince anahtar devreye girer ve korna ya da alarm çalmaya başlar.

Umarım bir daha tekrarlanmaz.

Ynt: Pick-up'ımın Yedek Lastiğini Çaldılar.. Yenisi için Ne Önlemler Alabilirim?

Geçmiş olsun dostum. Aşağıya verdiğim linke bir bak sanırım aradığınız ürün bu. Hoşcakalın

http://www.sahibinden.com/stepne_kilit_sistemi_mitsubishi_l_200_-95WQQaXQQ23540159WQQpXQQdisplayitem

kotu_adam' Alıntı:
Geçmiş olsun dostum. Aşağıya verdiğim linke bir bak sanırım aradığınız ürün bu. Hoşcakalın

http://www.sahibinden.com/stepne_kilit_sistemi_mitsubishi_l_200_-95WQQaXQQ23540159WQQpXQQdisplayitem

Çok güzel bir sistem. Fiyatıda makul bence.

kotu_adam' Alıntı:

Tesekkur ederım ılgınıze.. Guzel bır urun.. bugun gıdıp yenı bır yedek lastıkle jant alıp bır de pıyasaya soracam nedır ne degıldır dıye.. Hala aklım almıyor gupe gunduz sokagın ıcınde ne cesaret yaparlar bu ısı..

benim aracında güpegündüz küllüklerini çalmışlardı. hemde antalya ışıklar caddesi gibi yoğun bir mevkiide. güç bela çıkma bulduk.

Aykut bey hatırladığım kadarıyla bu 2. çaldırmanız değilmi?
Karıştırıyor olabilirim, çünkü baya bi çaldıran oldu.

Hayır Mete Bey bu ilk ve inşallah son.. Ama bugun servise de sordum az önce bir tane daha çaldıran müşterimiz aradı yeni sipariş için dedi.. Çok fazla oluyormuş.. Servisteki arkadaş alarm takıp ona da bağlayalım dedı ama bana pek uygun gibi gelmedi.. Şimdi uygun bir kilit sistemi araştırıyorum.. Kilit yapana kadar da kasada kapalı vaziyette taşıyacam sanırım..

lokosit' Alıntı:
Aykut bey hatırladığım kadarıyla bu 2. çaldırmanız değilmi?
Karıştırıyor olabilirim, çünkü baya bi çaldıran oldu.

yeni jantı servistenmi alacaksınız?

Hayır Mete Bey.. Servise sadece yakın bıryerdeydım, uğrayıp fiyat sormak istedim.. Orjinal jantın tekine 1023 tl istediler.. Ben de teşekkür edip çıktm.. Antalya'dan bir arkadaşla görüştüm.. Orjinal jant ve üzerinde lastiğiyle beraber 250 tl'ye yolladı.. Jant şu anda kargoda bakalım yarın elime ulaşacak.. Sonra'da kilit imalatına başlayacağız..

lokosit' Alıntı:
yeni jantı servistenmi alacaksınız?

İş yerinde nakliyat amaçlı kullandığımız kamyonetin aküsünü çalmışlardı... Ben artık şaşırmıyorum bu tür hırsızlıklara... Geçmiş olsun tekrar...

Sanırım kilitli bijonlar ile bu işi çözebilirsiniz...

acdsee' Alıntı:
Hayır Mete Bey.. Servise sadece yakın bıryerdeydım, uğrayıp fiyat sormak istedim.. Orjinal jantın tekine 1023 tl istediler.. Ben de teşekkür edip çıktm.. Antalya'dan bir arkadaşla görüştüm.. Orjinal jant ve üzerinde lastiğiyle beraber 250 tl'ye yolladı.. Jant şu anda kargoda bakalım yarın elime ulaşacak.. Sonra'da kilit imalatına başlayacağız..
stepneden sarkan zincire en dipten asma kilit takılsa olmazmı?
Ben bi aracın altına bakayım:smiley:
Serviste orijinal jant dedikleri sac jant değilmi?

Asma kilit ne kadar caydırıcı olur bılemıyorum.. Sonucta calan adam kafasna koyduysa ıllakı yapacak ama cozum onu ugrastıracak ve vazgecırecek bırsey olmalı.. Yoksa arabaya gırıp havayastıklarını caldıklarını duyuyoruz..

Bu arada orjınal jant bu fıyat.. 17'' orjınal jantı.. 17'' 6 bıjonlu normal bır demır jant bulamadgm ıcın ben de bu fıyata orjınal jant aldım..

Yukarda gösterilen kilitli bijon sistemi mantıklı.
ama karda kışta ,aracın altına yatıp açmak gerekir.
zincirin uzunluğunu da kullanarak ,bir asma kilit takılamaz mı acaba. ?

Asma kilit uygulama olarak da kolay olabılır fakat caydırıcılıgı olmadıgını dusunuyorum.. Bu anahtarlı bıjon sıstemın yanına bır ustune yatılacak kumas ya da derı kestırılebılır.. zaten zor olan sokmek, gerı takmayı da havuzu olan bır lastıkcıde yaptırılır artık..

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yukarda gösterilen kilitli bijon sistemi mantıklı.
ama karda kışta ,aracın altına yatıp açmak gerekir.
zincirin uzunluğunu da kullanarak ,bir asma kilit takılamaz mı acaba. ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR