Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir'in programlanması ve tasarlanmasında yardımcı olabilecek arkadaşlara ihtiyacımız vardır. İlgilenenler bana özel mesaj atarak iletişime geçebilirlerse sevinirim.
Sedatcım , php ile hiç ilgilenmedim , biraz uğraşsam altından kalkardım, fakat hiç vaktim yok umarım bu işi gönlüyle yapan birini bulabilirsin. Piyasada çok iyi çok yetenekli gençler var.
Sadece Gezenbilir'e bile yetişemezken şimdi bir de aylardır üzerinde çalıştığımız projelerde sona doğru gelindi ve bu projelerin de web sayfası ihtiyacı doğdukça işlerin altından kalkamaz oldum Biri çıkıp da bu işlerle ilgilenebilse, bana yardımcı olabilse, ben de projelere daha çok zaman ayırabilsem
Selam ,
1.5 yıldır php ile ilgileniyorum.Php ile seo konusunda kendimi geliştirdim.Şu anda oop konusu ile ilgileniyorum. Orta düzeyde kodldamalar yapabiliyorum .Yardımcı olmak isterim.