Peugeot J9 Dan Karavan Yapma Düşüncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ylmzchdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66

ylmzchdr

Yeni Üye
Selamlar tüm arkadaşlara.Bu konuda burada bilgiler var ama genelde eski tarihlerde yazılanlar..Konu ben 2008 model bir j9 buldum ve alıp karavan yapma düşüncesindeyim.araba 320 bin km de,fiyat beni hayretlere düşürüyor bu j9 ları neredeyse motosiklet fiyatına,üzerindeki motor isuzu ve ben gözlerimle gördüm 1 milyon km yapanı..Sizlerden öğrenmek istediğim kısıtlı bütçemle bu işe girişeyim mi? Tecrübelerinizi aktarırsanız memnun olurum.bulduğum j9 320 bin km de gayet temiz fiyatı 130 bin tl.Ben bununla dağ bayır Anadolu gezme fikrindeyim..Şimdiden katkıda bulunan arkadaşlara teşekkürler.Hepinize iyi günler

Etiketler
J9 ları ben de beğeniyorum. Benim çocukluğumun ve gençliğimin en gözde servis araçları bunlar. Ancak doksanı geçememeleri, Yüksek motor gürültüsü ve direksiyon turunun çok geniş olması bu aracın handikapları. Aracı 130 a alsam bile dönüşüm için en az 500 600 lira isteniyor yine de... Bu da bir handikap. Bu kadar parayı daha iyi bir araca vermek daha mantıklı. Ama dönüşümü kendiniz yapacaksanız pejo düşünülebilir bence...

J9 ları ben de beğeniyorum. Benim çocukluğumun ve gençliğimin en gözde servis araçları bunlar. Ancak doksanı geçememeleri, Yüksek motor gürültüsü ve direksiyon turunun çok geniş olması bu aracın handikapları. Aracı 130 a alsam bile dönüşüm için en az 500 600 lira isteniyor yine de... Bu da bir handikap. Bu kadar parayı daha iyi bir araca vermek daha mantıklı. Ama dönüşümü kendiniz yapacaksanız pejo düşünülebilir bence

J9 ları ben de beğeniyorum. Benim çocukluğumun ve gençliğimin en gözde servis araçları bunlar. Ancak doksanı geçememeleri, Yüksek motor gürültüsü ve direksiyon turunun çok geniş olması bu aracın handikapları. Aracı 130 a alsam bile dönüşüm için en az 500 600 lira isteniyor yine de... Bu da bir handikap. Bu kadar parayı daha iyi bir araca vermek daha mantıklı. Ama dönüşümü kendiniz yapacaksanız pejo düşünülebilir bence...
Teşekkür ederim evet olayın nostaljik yönü de var :smiley:,Turu yok deniyor ama bende kullandım ,akıllarda sanki normal viraj dönerken de 2-3 seferde dönüyormuş fikri kalmış bu sadece u dönüşte 2 seferde dönme gibi oluyor ki direksiyon hidrolik.seneler önce Kelebekler vadisine bu araçla inmişliğim var yada alanya yolları diyeyim dik ve peşi sıra gelen bol virajlı yollar hiç bir sıkıntı çekmedim. Arayışım iç dizaynı konusunda içinin yapım planı olan arkaşlar varmı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri