DEMİRAL' Alıntı:Parçası bulunmaz yolda gitmez arazide HİÇ GİTMEZ Klasına ters![]()
![]()
![]()
sabri77' Alıntı:Gökhan bey hayırlı olsun, kolay gelsin. hüseyin beyin yukarıdaki esprisinden de yola çıkarak, ben bu aracın 4.2 benzinlisini almayı düşünüyorum; parça konusunda sıkıntı var mıdır? Bİr de benzinlisi de sizin dizel kadar başarılı mıdır?
umutcelikel' Alıntı:Takip ;D
SABRİ BEY ben gerçekleri söyledimsabri77' Alıntı:Gökhan bey hayırlı olsun, kolay gelsin. hüseyin beyin yukarıdaki esprisinden de yola çıkarak, ben bu aracın 4.2 benzinlisini almayı düşünüyorum; parça konusunda sıkıntı var mıdır? Bİr de benzinlisi de sizin dizel kadar başarılı mıdır?
devam devam ;D, seneye de bi bebe yaptıkmıydı anca puset alırım bundan sonra ;D07gokhanlc' Alıntı:Umuuut...!!!!! ;D
sen yaşıyomusun???? Devammı en beleşinden şirket arabasına..??![]()
![]()
umutcelikel' Alıntı:devam devam ;D, seneye de bi bebe yaptıkmıydı anca puset alırım bundan sonra ;D
Sabri bey ben dizel araçta bilgi ve beceri açısından daha başarılı olduğum için ve mesleğim gereği DİZEL tutkum var bence benzinliside aynı başarıyı göstereceğinden eminim Burada kısa şasi 1984-vaya 85 model vardı tabiri caizse AT gibi tepiniyordu ama parça mevzuunda bir fikrim yok saygılarsabri77' Alıntı:Gökhan bey hayırlı olsun, kolay gelsin. hüseyin beyin yukarıdaki esprisinden de yola çıkarak, ben bu aracın 4.2 benzinlisini almayı düşünüyorum; parça konusunda sıkıntı var mıdır? Bİr de benzinlisi de sizin dizel kadar başarılı mıdır?
hüseyin bey tesekkur ederim. uygun fiyatlı bir dizel bulsam benim de tercihim o yonde olurdu ancak şimdi erişebilecegim arac 4.2 benzinli 6 silindir bir arac. birkac gun içinde kararımı kesinleştirirsem satın alacagım. parça konusunda artık biraz şansa biraz ebaye biraz patrolun saglamlıgına biraz da servislere güveneceğizDEMİRAL' Alıntı:Sabri bey ben dizel araçta bilgi ve beceri açısından daha başarılı olduğum için ve mesleğim gereği DİZEL tutkum var bence benzinliside aynı başarıyı göstereceğinden eminim Burada kısa şasi 1984-vaya 85 model vardı tabiri caizse AT gibi tepiniyordu ama parça mevzuunda bir fikrim yok saygılar![]()
sabri77' Alıntı:hüseyin bey tesekkur ederim. uygun fiyatlı bir dizel bulsam benim de tercihim o yonde olurdu ancak şimdi erişebilecegim arac 4.2 benzinli 6 silindir bir arac. birkac gun içinde kararımı kesinleştirirsem satın alacagım. parça konusunda artık biraz şansa biraz ebaye biraz patrolun saglamlıgına biraz da servislere güveneceğiz![]()