Pathfinder Kullanıcıları

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Likya Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 94
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,115
Merhaba esenyurtta direksiyon ve vites topuzunu değiştirttiğiniz yerin iletişim bilgilerini paylaşırsanız çok sevinirim.


SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba
Suan tam isim ve tel no yok aklıöda aöa uer cok basit tarif edebilirim
Esenyurt fatih sanayi sitesi girisindeki benzincinin sokagından içeirye giriniz sag taraftaki yanılmıyorsam 6 7 dükkan zaten girdiginizde görürürsünüz bulamazsanız
05531487914 den ulasın tarif ederim
 

Herkeze selam
Bende 2008 model aracımı satmaya karar verdim ilgilene olursa 05531487914 den ulasabilir .
Km 226 binde
Fiyat 87500
sorkel yükseltme alt koruma speycır vardır
Nakit ihtiyacından dolayı satmaktayım
 

Merhaba
Aynada hareket varsa camurdan veya tozdan sıkısıkşık yapıyor olabilir vd40 ve hava ile çözüme ulasabilirsiniz hiç hareket yoksa baktırmanız gerekebilir.
 

İyi günler,yarın bir aksilik olmaz ise bende arazına 1997 model 3.3 v6 ile arazına katılacağım,ilk 4 çeker aracım olacak.2.sahibinden ve 110 milde tamirci bir dostumuzdan alacağım,Rize ye gidip aracı denemek için sabırsızlanıyorum..

Buradaki bütün yorumları severek okudum ve takip ederek bu araca karar verdim,şimdiden karar vermeden yorumları ile katkıda bulunan herkese teşekkür ederim...
 

Hayırlı olsun. Bende geçen ay aldım. 2006 modelini. Gerçekten harika bir araç. Ben 1 aydır çok memnunum. Sizde memnun kalırsınız inşallah..
 




Merhabalar benimde kafamda hem karavan cekicek hem araziye çıkabilecek bir araç bakmaktayim ve pantfinder yada vitara düşünüyorum. Atsiz53 hocam siz aracı alabildiniz mi görüşleriniz nasıldır gönlümde r51 var ama bütçeyi zorluyor özellikle şu dönem ve km per çok fazla ondan r50 olabilir diyorum oda yakıt olarak biraz korkutuyor.yakit durumu olarak ne durumdadır bu araçlar parçaların pahalimi bilge verir yorumlarınız alabilirsem sevinirim
 

2 yıldır r50 path kullanıyorum
Lpgde 60 kurus cıvar yakar bence normal.parçaları pahalı değil ve bulunuyor.Konfor ve kalıte olarak çok memnun kalırsınız.
 
Tepkiler: KLL

şu anda motor parçaları bulunabiliyormu?
 

Bulunuyor,zamanında az satılmamış aslında bu araçtan,3.5lar nadir sadece,makyajlılar biraz daha az birde.Makyajlı var bende yalıtım konforu biraz daha iyi.
 



ben 60 bin km kadar r50 kullandım, mekanik parçaları vardı 10 sene önce, ama orijinal buji kablosu distribütör kapağı filan bulunmuyordu ondan sordum.
 

Merhabalar, 2 ay evvel ben de bi R51 aldım ve gayet memnunum. Bu araçlar hakkında her türlü bilgiye her zaman ulaşabileceğiniz bir whatsapp ve facebook grubu var. Grup üyeleri oldukça tecrübeli ve samimi. Sırf böyle bir grubu var diye bu araç alınabilir. Ama olur da alacak olursanız zaten aradığınız her şeyin bu araçta olduğunu göreceksiniz.

 

Esenyurtta nerede değiştirdiğinizi öğrenme imkanım olur mu?
 

Esenyurt’daki yerin adresini nasıl alabilirim.? Ben de aynı şeyleri yaptırmak istiyorum da