Eşide İngiliz olan bir arkadaşımın çocukları Londrada okuyor.Sağolsunlar yardımcı oluyorlar.Manualimi de onlar getirmişti.Benim malzemeler küçük plastik parçalar(en azından şimdilik diyelim);koltuk mandalı,emniyet kemer braketi vs.Her ihtiyacı anında tespit edemiyorum,gördükçe uğraşabiliyorum.3.sıra koltuk mandalının arkasında,mekanizmanın kendinde bir yay var mesela ,koltuğun sırtlığının kalkmasını kilitleyen onu bir türlü bulamadım.Tork cıvatanın altında.Yayı mekanizmayla birlikte komple numaralandırıyor.Kendim bir şekilde yapacam bi ara.Ayrıca ön yolcu koltuğunun altındaki ileri-geri kolunun plastik parçası yok,onuda komple numalandırıyor.Onuda USA dan kullanılmış ayrı parça olarak buldum,kuzene söyledim bakacak oradan.
Benim esas ihtiyacım olan parça,gösterge paneli çatlak var.Sanırım vidaları fazla sıkmışlar,veya başka sebep ten bilmiyorum.Parça komple yeni fiyatı tuzlu,2.eller var e-bayde,onlarında tırnakları,düğme yerleri falan kopuk.Onuda söküp bir şekilde halletmeye çalışacağım,olursa!.Araçlar yaş aldığından plastik leri gofret gibi.Ellemeye gelmiyor.Kapı menteşe pimleri ve klipsleri gelecek,onları takacağım,özellikle sürücü kapı,bazen açıp kapatırken ses yapıyor menteşelerden.Çok şükür aracı aldığımız zamanda,o zamandan şimdiyede,motor ,şanzuman,yürür vs önemli bir sorun olmadı,sadece radyatörü ve hortumunu değiştirdik,hatta yağ filtre vs.bakımları zaten yeni yapılmıştı.Ama yinede,baktırmak veya kontrol ettirmek istediğim birkaç husus var.En uygun zamanda onlarıda baktıracağım.