Ali bey,ali aksoy' Alıntı:CB de 9. kanalı devlet mi tahsisi ediyor...
CB kullanmayı bilmeyenlere bu yaştan sonra ne dediğimizi burada yazmamız gerekir mi....!!!
siz Telsiz ve CB Bayisi siniz... bunu bilmeniz lazım....
reha' Alıntı:Selamlar,
maalesef cevabınıza katılmıyorum. Zira, CB kullanmayı bilmeyen pekcok arkadaşımız var aramızda. Hatta, PMR ve CB arasındaki farkı bilmeyenler bile var.. Bilmek zorunda degilller, aramıza öğrenmek üzere katılıyorlar. Bu arada, ben denizci degilim..
Ayrıca, yazımın sonuna tekrar dikkatinizi çekmek isterim "ve en önemlisi verdiğiniz bilgiler de hakettiği değeri bulmuyor" .. Yazdıklarınızın yanlış yere çekilerek sizi rahatsız ettiğimizi düşünüyorsanız, aynı benim yaptığım gibi bu rahatsızlığınızı da paylaşın lütfen.. Eğer burada bilgilerinizi paylaşmak istemez iseniz, bu sizin kararınızdır.. Ama siz de biliyorsunuz ki, bu hepimizin kaybı olur.. zira, bilgilerinize hiçbir zaman saygısızlık söz konusu olamaz.
iyi günler dilerim, reha
günışığı' Alıntı:pmr frekansında papagan role,role,veya kros yasaktır, bazı kişilerde kendi yaptığı işleri yasal gibi gösteriyor,yok müşteşar biliyor yok meclis biliyor gibi, türkiye cuhuriyetinde hangi kanunda yazar bir sivil kişinin tüm resmi kurumları telsizle dinleyip araya girip sözde iletişimlerini sağlıyor.isminide ist tel.mrk. koymuş yok abubuk sabuk degil merkezden merkeze konuşuyorum diyor kim verdi size bu yetkiyi bu arada sizle konuşandada hata var sen kimsin necisin diye sormalılar şimdi bu yorumun konuyla alakası nedir diye sorarsanız ALİ AKSOY,Bey bu kişi ve kişileri övercesine yazı yazıyor vatandaşta onları yasal sanıyor .bu konuyla ilgili kanun maddesi varmı varsa hangi maddedir (yok böyle bir madde) lütfen telsiz kanununu bilenler yorum yapsın .selam ve saygılar .
pmr nin hepsini devlete tahsis etsinler kimse kullanmasın en iyisi yaa devlet kurumu illegal örgütlerin kullandığı veya evde teyzelerin biribiriyle dedikodu yaptığı frekansı kanalı ne yapsın allah aşkına lütfen!! mantıklımı? devletin sohbet kanalını kullanmasıumutkaptan' Alıntı:Ali bey o zaman BTK ya yazı yazsınlar kanalı onlara tahsis etsin devlet
ali aksoy' Alıntı:Reha bey yola Uçağa yetişirken aklıma geldi.. yazayım dedim...
denizici olarak size değil UMUT bey'e söylemiştim
orada yanlışlık oldu kusura bakmayın..
Diğer yazıya cevap vermek istemiyorum
çünkü ....
saygılarımla
Görüşmek üzere
günışığı' Alıntı:pmr frekansında papagan role,role,veya kros yasaktır, bazı kişilerde kendi yaptığı işleri yasal gibi gösteriyor,yok müşteşar biliyor yok meclis biliyor gibi, türkiye cuhuriyetinde hangi kanunda yazar bir sivil kişinin tüm resmi kurumları telsizle dinleyip araya girip sözde iletişimlerini sağlıyor.isminide ist tel.mrk. koymuş yok abubuk sabuk degil merkezden merkeze konuşuyorum diyor kim verdi size bu yetkiyi bu arada sizle konuşandada hata var sen kimsin necisin diye sormalılar şimdi bu yorumun konuyla alakası nedir diye sorarsanız ALİ AKSOY,Bey bu kişi ve kişileri övercesine yazı yazıyor vatandaşta onları yasal sanıyor .bu konuyla ilgili kanun maddesi varmı varsa hangi maddedir (yok böyle bir madde) lütfen telsiz kanununu bilenler yorum yapsın .selam ve saygılar .
l