Ynt: Pangea; Cumaderesi Orientiring Etkinliği (02-03 Mayıs 2009)
Öncelikle söylemem lazım ki, manzara fotoğraflarınız mükemmel. Sırf bu fotoğraflar sayesinde bile Orientiring'e çok katılımcı bulluruz görünüyor. Onlar için ayrıca tebrik etmem lazım.
Orientiring fotoğraflarının alınması konusunda hep sorun yaşanıyor. Son 1,5 senedir yapıyorum. Ne kitleye açık antrenmanlarda , ne de yarışlarda fotoğraf almak kolay. Aslında sorumun bir yönü de; "Siz fotoğraf alabildiniz mi bari?" idi
Tecrübelerim şunu söylüyor ki, orientiring yapmak istemeyecek birisini de yanınızda götürün (benim eşim geliyor
) Fotoğrafları da o çeksin, bir dahaki sefere
Özellikle Mesut bey'in son eklediği fotoğraflar çok güzel. Özellikle çocukların katıldığı fotoğraflar çok güzel oluyor.
Tekrar tebrikler.
Ayrıca nereden katıldığınızı tam anlayamadım ama katılma şansınız olursa Ist5Days'i tavsiye ederim. Aşağıdaki başlıklarda geçtiğimiz yılın Ist5Days'i ile ilgili notlar mevcut. Özellikle Kapalıçarşı'da bu haftasonu yaptığınız organizasyonu yaptığınızı düşünün veya tüm Heybeliada'da yaptığınızı düşünün.
Umarım birgün birlikte antrenman yaparız. En kötü ihtimalle Ist5Days'de karşılaşırız...
Selamlar...