Pajero ile, kısa bir off road turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tansu79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,538

Etiketler
Ynt: Pajero ile, kısa bir off road turu

tansu79' Alıntı:
eyvallah kardeşim , teşekkür ederim. Yaptık işte bişeyler ,, aracın yükselmesinde seninde emeğin var ayrıca teşekkür ederim. sizlerden görüp uyguluyoruz işte. Lastikleri takmayınca araç eksik kaldı, bende gittim aldım. Son halini bende çok beğendim , dönüp dönüp tekrar bakıyorum. :smiley: :smiley: Görüşmek üzere.
eh işte bizde bildiklerimizi paylaşıyoruz sepetin resimlerini göndericem bir fırsat olmadı kusura bakma ;) araç bir başka oldu dimi yaptıkça değişiyor ufacık ayyrıntılar bile çok güzelleştiriyor gerçekten

adaeada' Alıntı:
eh işte bizde bildiklerimizi paylaşıyoruz sepetin resimlerini göndericem bir fırsat olmadı kusura bakma ;) araç bir başka oldu dimi yaptıkça değişiyor ufacık ayyrıntılar bile çok güzelleştiriyor gerçekten

Gerçekten öyle , yalnız değişiklikler çok göze çarpıyor, ilçede herkez araca şaşkın şaşkın bakmaya başladı. :smiley:) Beğeniler arttı .

video çekimleri çok güzel olmuş fon müziği filan pajero da mukemmel

aracınız çok güzel olmuş elinize sağlık
bende beypazarlıyım ailem orada yaşıyor hala
ismail kaplanı tanırsınız muhakkak iyi tanışırız onla
her ay geliyorum beypazarına sizinlede tanışmak isterim. inözünde bağımız var orada buluşur oradanda karagöle felan gideriz.

xkirpix' Alıntı:
aracınız çok güzel olmuş elinize sağlık
bende beypazarlıyım ailem orada yaşıyor hala
ismail kaplanı tanırsınız muhakkak iyi tanışırız onla
her ay geliyorum beypazarına sizinlede tanışmak isterim. inözünde bağımız var orada buluşur oradanda karagöle felan gideriz.

Teşekkürler.
İsmail Kaplan'ı tanıyorum. 2 sene önce tanışmıştık fakat beraber bir geziye katılmadık.
Elbette tanışmak isterim , geldiğiniz tarihlerde uygun olursam, görüşüp tanışırız. Telefonum: 505 742 12 15
Görüşmek üzere.

tansu79' Alıntı:
Teşekkürler.
İsmail Kaplan'ı tanıyorum. 2 sene önce tanışmıştık fakat beraber bir geziye katılmadık.
Elbette tanışmak isterim , geldiğiniz tarihlerde uygun olursam, görüşüp tanışırız. Telefonum: 505 742 12 15
Görüşmek üzere.
tabiki gelince arayacağım telefon numarası için teşekkürler benimkide 05326775200 istanbuldan ihtiyaç olduğunda sizde arayın lütfen
ismailde beypazarlı biliyorsunuz abisinin sanayide dükyanı var kendisi ankarada yaşıyor. beypazarında ve civarda cumaderesi sülüklü göl karagöl nallıhan ve çayırhan civarlarında çok fazla etkinlik yapıyorlar tam bir doğa adamıdır beypazarının tanıtımına çok fazla katkısı olmuştur. gerçeklerin farkında bir arkadaştır. samimi olmanızı ve sıkca görüşmenizi çok isterim. pangea offroad isimli bir grupları var kano yürüyüş bisiklet motor ve offroad konusunda faliyetleri var. neyse ismailden çok bahsettim kusura bakmayın. severim kendisini çenem düştü bir anda.

xkirpix' Alıntı:
tabiki gelince arayacağım telefon numarası için teşekkürler benimkide 05326775200 istanbuldan ihtiyaç olduğunda sizde arayın lütfen
ismailde beypazarlı biliyorsunuz abisinin sanayide dükyanı var kendisi ankarada yaşıyor. beypazarında ve civarda cumaderesi sülüklü göl karagöl nallıhan ve çayırhan civarlarında çok fazla etkinlik yapıyorlar tam bir doğa adamıdır beypazarının tanıtımına çok fazla katkısı olmuştur. gerçeklerin farkında bir arkadaştır. samimi olmanızı ve sıkca görüşmenizi çok isterim. pangea offroad isimli bir grupları var kano yürüyüş bisiklet motor ve offroad konusunda faliyetleri var. neyse ismailden çok bahsettim kusura bakmayın. severim kendisini çenem düştü bir anda.

Anlattığınız kadarını biliyorum, pangea'nın da üyesiyim ama pasif olarak :smiley: doğa gezileri ve etkinlikler konusunda çok aktif birisi, onlar çook geçmişten beri doğadalar , ben çok yeni sayılırım :smiley: İnşallah diyelim buluşmak dileğiyle..
Telefonunuzu bende kaydediyorum , İlginiz için çok saolun, görüşmek üzere , hoşcakalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR